trustlocal.be logo.png
De beste 350+ Boekhouders voor u

Vind een top 10 Boekhouder in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
boekhouder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle boekhouders in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 boekhouders in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Aangifte vennootschapsbelasting
Audit (statutair)
Aangifte personenbelasting
Jaarrekening
Salarisadministratie
Volledige boekhouding
Belasting overig
Aangifte omzetbelasting / BTW
Accountant overig
Boekhouding overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Boekhouder voor
Rechtsvorm
Afstand
Trustlocal score

Over boekhouders in de buurt

Bekijk het meest complete overzicht van de beste boekhouders in België. Zo heeft u de administratie helemaal op orde met de beste boekhouders in uw regio.

In België kunt u een boekhouder vinden voor de boekhouding van bedrijven, zzp'ers of particulieren. Met de boekhouding wordt de financiële administratie bedoeld. Het doel van een boekhouder is om overzicht te krijgen en te houden in uw financiële administratie. De kosten van een boekhouder zijn afhankelijk van wat u wilt laten doen. Voorbeelden van de werkzaamheden zijn:

  • Volledige boekhouding: het doen van uw financiële administratie, zoals het maken en verwerken van facturen en het regelen van de belastingaangiftes.
  • Aangifte personenbelasting: belastingaangifte over inkomsten uit werk en woning of indien u winst maakt in uw onderneming.
  • Aangifte omzetbelasting of btw: aangifte van de btw die u hebt berekend en de btw die u kunt aftrekken.
  • Opstellen jaarrekening: jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf, ook wel financieel jaarverslag genoemd.

In België hebben wij NaN goede boekhouders gevonden. De boekhouders of administratiekantoren in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke boekhouder u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor een boekhouder. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende boekhouders. Zo kunt u eenvoudig de boekhouders vergelijken en de boekhouder kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte boekhouder voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste boekhouders in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste boekhouders in de buurt

We laten de beste boekhouders zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke boekhouder u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen boekhouders.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de boekhouders die u het meest aanspreken. De meeste boekhouders reageren binnen 24 uur. Vind de beste boekhouder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste boekhouder voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een boekhouder?

Een boekhouder kost per uur tussen de 45,- en75,- Een boekhouder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een boekhouder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
75
120

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over boekhouders in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over boekhouders voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over boekhouders.

Hoe kies ik een betrouwbare boekhouder?

Wat kost een boekhouder in België?

Wat kost een boekhouder voor een zelfstandige?

Wat doet een boekhouder?

Wat kost belastingaangifte?

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

De beste boekhouder?