Menu

Team Made - Webdesign | Digital Marketing

Reageert snel
incl Zoekmachineoptimalisatie
Maïsstraat 78, Gent
5 jaar actief
9,3 (6)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Team Made - Webdesign | Digital Marketing
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Team Made - Webdesign | Digital Marketing:
TEAM MADE maakt aantrekkelijke WEBSITES en WEBSHOPS die focussen op verkoop. Elke website wordt op maat ontwikkeld vertrekkende vanuit jouw DOELSTELLINGEN, gericht op jouw DOELGROEP en voldoet aan de laatste normen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Effectieve reclame- en SEO-campagnes worden gebruikt om jouw doelgroep te bepalen en te bereiken.

Team Made brengt je een DIGITALE AANPAK waarmee je online GROEIT en meer klanten bereikt. Een mooie website volstaat vandaag niet om meer klanten te bereiken. Je moet ook zorgen voor een vaste bron van bezoekers.

Via moderne ONLINE MARKETING technieken zorgen we ervoor dat jouw website ook meer bezoekers aantrekt die behoren tot jouw ideale doelgroep. Kies je voor adverteren, voor zoekmachine optimalisatie of voor allebei, met Team Made krijg je een VOORSPRONG op je concurrentie.

DIENSTEN:
Web development *Full Service Digital Agency * Digital Marketing * Contentcreatie * SEO Maandabonnementen * Verbeterde Security * Gratis Strategiegesprek * Gratis Offerte * Webdesign * Webshops * Brandbuilding * Re-branding * Grafische ontwikkeling logo en huisstijl

Laat je zaak digitaal groeien en gebruik moderne verkoop en marketingstrategieën om via je eigen website je OMZET te VERHOGEN.

-----------------

Team Made
Zoekmachineoptimalisatie, webdesign en online marketing.

Maisstraat 78
9000 Gent

info@teammade.be
+32/475556200
Lees meer...
Diensten
Zoekmachine optimalisatie
Webdesign
Webshops
Online Marketing
Online Adverteren
SEO Gent
Content Creatie
AI Copywriting
Anders
Huisstijl / Logo ontwikkelen
Nieuwe website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Webshop
Website
Video's
Ervaring & vakmanschap
5 jaar actief
6 beoordelingen
3 medewerkers
6 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Wordpress Webdesign
Google & Facebook Ads Certified
Digital Marketing
Grafische vormgeving
Social Media Marketing Agency
Toegepaste Informatica
Influencer marketing
Content management
Copywriting
Zoekmachine optimalisatie (ervaringsexpert)

Reviews over Team Made - Webdesign | Digital Marketing
info_outline

Zeer goed8,7
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Team Made - Webdesign | Digital Marketing
Kan je een website van Team Made zelf beheren?
Uiteraard! Ons webdesign vertrekt vanuit jouw verwachtingen. Als jij nadien zelf het beheer wilt doen, dan zorgen we voor heel gebruiksvriendelijke tools waarmee je zelf makkelijk aan de slag kunt. Bovendien geeft Team Made bij elke lancering van een website een praktische workshop voor jou of jouw medewerkers.
Hoe verloopt het proces om tot mijn website te komen?
Ons proces verloopt snel en efficiënt. Alles begint bij een grondige kennismaking waarbij jouw online doelen, jouw verwachtingen en je doelgroep centraal staan. Ons team maakt gebruik van ASANA om het project uit te werken en visueel voor te stellen. Jij krijgt toegang tot het hele project en kunt op elk moment via elk toestel de stand van zaken opvolgen.
Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het van belang?
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is een reeks technieken, hulpmiddelen en strategieën om jouw website hoger te laten scoren in de resultaten van Google. De eerste pagina in Google vergroot de kans op bezoekers en klanten aanzienlijk. Het is ondertussen meermaals onderzocht en bewezen: 92% van alle zoekopdrachten gaat naar de websites op de eerst pagina van Google. Sta je niet op de eerste pagina voor zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw onderneming... dan speel je niet mee. De zoekmachine ranking bepaalt dus hoe zichtbaar je online bent, waardoor SEO erg belangrijk is om meer verkeer naar uw website te leiden. Team Made kan web ontwikkeling combineren met online marketing en SEO om jouw online zichtbaar aanzienlijk te verhogen.

Neem contact op met deze webdesigner

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Team Made - Webdesign | Digital Marketing
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare webdesigners in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.