trustlocal.be logo.png
De beste 1500+ webdesigners voor u
ContactOver onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

OMNIGO 360

Gratis eerste adviesgesprek
Reageert snel
Ronsen Heerweg 61, Oudenaarde Welden
7 jaar actief
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (3)
Vraag een prijsopgave aan bij OMNIGO 360
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over OMNIGO 360:

We introduceren graag OMNIGO 360 Business, de professionele dienstverlening waarmee Senne Trenson ondernemers helpt met alle aspecten van "vrij ondernemen", van A tot Z. Hij is de oprichter en bezieler van OMNIGO 360 en creëerde in 2019 het oorspronkelijke "OMNIA Web Agency". Hij zegt het volgende:

“Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. Al snel kwam ik in aanraking met het concept van “werken AAN je zaak” als DE manier om mijn ultieme vrijheid en droomleven realiteit te maken.

In maart 2016 bouwde ik mijn eerste website en zo verkreeg ik door de jaren heen meer en meer vaardigheden in webdesign, online marketing en automatisatie. Dit leidde tot de creatie van OMNIA Web Agency in februari 2019.

Ik wilde KMO’s helpen met het benutten van de digitale wereld om hen te ontzorgen en hun groei doelen te behalen. Mijn aanpak was persoonlijk, maar ik bestuurde dit en andere projecten vanuit mijn ratio.

Ik was dan wel AAN mijn zaak aan het werken, maar zag niet de resultaten die ik wenste en die ik verdiende. Het tweede sleutelingrediënt tot vrij ondernemen ontbrak nog.“

Dat tweede sleutelingrediënt is zielsgestuurd ondernemen. Senne ontdekte zijn échte zielsmissie begin 2022 en sloeg definitief een andere weg in. Hij besloot om voor eens en altijd te STOPPEN met alles alleen te willen doen en met ratiogestuurd te ondernemen.

Senne creëerde begin 2022 OMNIGO 360, . Dit leidde tot een fusie met OMNIA Web Agency. Dit brengt ons tot de geboorte van OMNIGO 360 Business in september 2023. Senne zegt hierover het volgende:

“De oorspronkelijke planning was om de rebrand van OMNIA Web Agency te voltooien in januari 2023. Ik werkte toen enkele weken hieraan, maar stopte op een bepaald moment. Rationeel was dit omdat OMNIGO 360 elders mijn focus vereiste.

Nu weet ik echter dat er, zoals zo vaak, een diepere reden was.

De opstart van een nieuw, leuk webdesign project hernieuwde mijn verlangen om de professionele dienstverlening van OMNIGO 360 ten volle naar buiten te kunnen brengen.

Al heel snel merkte ik dat er iets niet meer klopte. Ik realiseerde me dat de oude energie van OMNIA Web Agency nog steeds te veel aanwezig was. Er was nood aan iets helemaal nieuw dat beter paste bij het grote geheel van OMNIGO 360.

Al snel werd duidelijk dat mijn oude project kon ruimte vrijmaken voor iets groter en beter. OMNIGO 360 Business was geboren.”

Dit omvat alle diensten die ondernemers nodig hebben om vanuit hun passie en (levens)verhaal een bloeiende zaak uit te bouwen dat hen toestaat om in complete vrijheid te ondernemen. Om een positieve impact te creëren voor zichzelf en voor anderen. Deze missie is een verdieping van wat Senne in 2019 al voor ogen had.

Vanuit webdesign, gekoppeld aan een complete marketing strategie, een duidelijke missie en visie, kan je hele mooie dingen doen voor jezelf, jouw zaak én voor jouw (toekomstige) klanten. Voel je aansluiting? Plan dan meteen een online afspraak in met Senne om jouw project te bespreken.
Lees meer...

Expertise

WordPress
Divi
UX/UI
Webdesign
Online marketing (strategie)
Nieuwe website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Website
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 07:30
Maandag
-
07:30 tot 20:30
Dinsdag
-
07:30 tot 20:30
Woensdag
-
07:30 tot 20:30
Donderdag
-
07:30 tot 20:30
Vrijdag
-
07:30 tot 20:30
Zaterdag
-
07:30 tot 17:00
Zondag
-
Gesloten

Waarom voor ons kiezen?

Een webdesigner die met jou actief meedenkt en ideeën aanreikt
Goede prijs-kwaliteitverhouding; ook startende ondernemers zijn welkom
We leren jou hoe je kan werken AAN je zaak i.p.v. IN je zaak: vrijheid
Garantie op zeer vlotte, transparante, open communicatie
Webdesign dat in de eerste plaats focust op groei voor jouw bedrijf

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

7 jaar actief
3 reviews
1 medewerkers
8 jaar ervaring

Uitgevoerde opdrachten (1)

  • foto 1 van project Katrien Debevere - Webdesign & (online) bedrijfsstrategie
    Katrien Debevere - Webdesign & (online) bedrijfsstrategie

Reviews over OMNIGO 360

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
3 reviews

FAQ - veelgestelde vragen aan OMNIGO 360

Waarom zouden klanten voor u moeten kiezen?
We verstaan dat het kiezen van een partner voor je (nieuwe) website en misschien nog diepere samenwerking een zeer belangrijke keuze is die je weloverwogen neemt.

Misschien helpen ons portfolio, onze 5 sterren reviews en onze goede reputatie je op weg om in elk geval de eerste stap te zetten door ons te contacteren.

Weet dat wij veel meer zijn dan enkel een webdesign of online marketing bureau. Onze missie is om je alle kennis, begeleiding, tools, strategieën, implementatie,... aan te reiken die je nodig hebt om vrij te ondernemen. Dit uitgangspunt is volledig uniek; je zal dit nergens anders vinden.

Als dit resoneert met jou, plan dan een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie in. Zo kan je zelf Senne zijn passie en expertise voelen en bekijken we samen of en hoe een samenwerking mogelijk is.
Welk advies zou u geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit uw branche?
Focus niet op "de mooiste website met de meest flashy eigenschappen". Focus op resultaten voor je bedrijf. Een website is een investering. Een investering hoort een positieve ROI te geven (Return On Investment). Als dit niet het geval is, dan is het verloren geld. Maar vooral, het is een verloren kans. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je jouw website níet inzet als een middel om meer klanten te bereiken en te overtuigen om met jou samen te werken. Kies dus voor een webdesigner als uitvoerende kracht. Kies voor een PARTNER, die met jou meedenkt en ideeën aanreikt vanuit jarenlange ervaring. Kies voor ons. ;-)
Wat is handig om te weten over uw prijzen (kortingen of extra kosten)?
Wij werken met vaste tarieven die je op voorhand kent. Eerlijkheid, transparantie, duidelijkheid zijn enkele van onze kernwaarden. Een complete bedrijfswebsite begint al aan € 1 197 excl. btw. Hieraan koppelen we een "Service Package" waarin alles inbegrepen is wat nodig is om jouw website in topconditie te houden. Zo hoef je je nooit zorgen te maken. Je kan op ons rekenen.

Dit alles wordt volledig op maat samengesteld (custom) en bovendien zijn we zeer flexibel, ook op vlak van betalingsmogelijkheden. Ben je een starter en heb je niet zomaar duizenden euro's om te investeren? Geen zorgen, we werken een plan uit op maat waarbij je in schijven kan betalen, tot zelfs 6 maanden na de start van de Overeenkomst.
Is OMNIGO 360 Business een team of één persoon?
OMNIGO 360 Business is ontstaan vanuit de passie van Senne Trenson voor webdesign, online marketing en vrij ondernemerschap.

Hij neemt tot op vandaag de volledige opvolging en uitvoerende aspecten op zich. Dat betekent dat als je een website bij ons laat bouwen, dat het Senne Trenson is die deze voor jou zal bouwen en die jou bovendien bij elke stap zal begeleiden en met jou zal meedenken.

Het is pas in een latere fase dat we ons team zullen uitbreiden met freelance specialisten, dankzij de strategische samenwerkingen die Senne sinds 2019 (toen hij "OMNIA Web Agency" opstartte) heeft uitgebouwd.

Als je zorgen voelt hierrond of twijfels hebt, dan nodigen we je graag uit om deze even opzij te plaatsen. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met Senne en voel zelf in of onze/zijn aanpak bij jou past.
Vraag een prijsopgave aan bij OMNIGO 360
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare webdesigners in de buurt