Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Eco Gardens

Ardooisestraat 161, Izegem
20 jaar actief
8,5 (5)
Vraag een prijsopgave aan bij Eco Gardens
Ik zoek een tuinier voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Eco Gardens:
Heeft u een tuinier nodig die net iets anders te werk gaat dan traditioneel? Of advies over hoe met de natuur mee te tuinieren? Wilt u een wilgenhut, een kruidenspiraal, een hakhoutbosje of inheemse planten en bloemen in uw tuin? Zoek niet verder, u heeft ons al gevonden! Welkom bij ecogardens, een andere manier van tuinieren. Wij vezorgen o.a. privétuinen, bedrijfsterreinen, schooltuinen en sociale projecten met als aandachtspunt meer natuur en biodiversiteit. Geen project is te gek of te groot voor ons. Ook verzorgen we workshops over verschillende boeiende onderwerpen. De voornaamste pijlers van ons bedrijf zijn duurzaamheid, kwaliteit en educatie.

Zoals u bij ecologisch tuinieren mag verwachten, werken wij samen met de natuur, volgens de wensen van de klant. Of het nu gaat om een workshop, of begeleiding en advies in uw eigen tuin, of zelfs een voorstelling, wij zijn altijd beschikbaar.

Als u nieuwsgierig bent naar wat nu juist een ecologische tuin is, dan kunt u onze tuin bezoeken op de data vermeld op deze site onder 'Open Tuin Dagen'. U bent van harte welkom!
Lees meer...
Diensten
Andere tuiniersdienst
Bestrating (bijv. terras of oprit)
Boomverzorging
Tuinaanleg (nieuwe tuin)
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Ervaring & vakmanschap
20 jaar actief
5 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Eco Gardens
info_outline

Zeer goed8,5
starstarstarstarstar_half
5 reviews

Neem contact op met deze tuinier

Vraag een prijsopgave aan bij Eco Gardens
Ik zoek een tuinier voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare tuiniers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.