Ontdek de beste bedrijven in Lier

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Lier

Studiecoach Senses Praktijkhuis Lier.jpg
coaches
Studiecoach Senses Praktijkhuis Lier
9,1 (35)

Senses verstrekt, naast de traditionele ziekenhuiscontext, een laagdrempelig hulpaanbod in een huiselijke sfeer, tijdens en na uw ziekte. Want ook nazorg is erg belangrijk, zowel voor jezelf als je naaste omgeving. Want ook je vrienden of familie zijn erg welkom bij ons.

Ons team biedt een breed aanbod: relaxatie-oefeningen, massage, leren omgaan met spanningen, mindfulness, psychologische begeleiding en lichaamszorg. Een totaalbenadering met individuele begeleiding op maat van jouw noden en behoeften, complementair aan de medische zorgen. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor een aantal workshops i.v.m. kanker.

Ons uitgebreid aanbod vormt een absolute troef voor onze cliënten en zorgt er tevens voor dat we zowel in de breedte als de diepte kunnen werken. Het resultaat is een persoonsgericht aanbod op maat, waarbij we intern vlot kunnen doorverwijzen. Aangezien we in totaal 90 verschillende professionals groeperen op twee adressen, hebben we op elke hulpvraag een aanbod en is het bovendien voor je arts erg praktisch jou naar ons door te verwijzen.

Wij bieden zowel persoonlijke begeleiding als hulpverlening voor koppels en gezinnen. Naast onze vijf deelwerkingen die zich respectievelijk richten op burn-out, kanker, chronische ziekten, overgewicht en psychodiagnostisch onderzoek, behandelen we ook andere psychische en lichamelijke klachten, zoals o.a. depressie, trauma, angsten, stress, overspannenheid, rugpijn, hoofdpijn,… Je kunt bij Senses echter evengoed terecht voor een ontspannende relaxatie of massage.
...

Hofstraat 14, Lier
Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co - Lier.jpg
advocaten
Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co - Lier
9,0 (41)

Zoekt u een advocaat die u bijstaat tijdens een rechtszaak, die bemiddelt in een conflict of die adviseert hoe u rechtszaken kan voorkomen?


Kies voor Mattijs, Voet & Co advocaten, met kantoren in Mechelen, Lier en Antwerpen. Vele KMO’s en particuliere klanten gingen u voor en zij getuigen “goed advies is goud waard”!

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co staat al sinds 1985 garant voor kwaliteit van juridisch advies:

-Passie voor recht: onze advocaten zijn graag bezig met wat ze doen. Elke advocaat is gespecialiseerd in een eigen domein, volgt op de voet de recente ontwikkelingen in zijn materie en beantwoordt enthousiast uw vragen in zijn specialisatie.

-Ervaring: de voorbije 34 jaar bouwde het kantoor een ijzersterke reputatie op. Onze advocaten hebben een sterke academische bagage en scholen zich constant bij. Zo kan u rekenen op echt betrouwbaar advies, up-to-date én aan jarenlange ervaring getoetst.

-Teamwork: binnen het kantoor werken de advocaten nauw samen. Bij advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co vind je alle kennis onder één dak, steeds de juiste specialist voor uw dossier. Een advocaat kan nooit alle rechtsgebieden perfect beheersen. Ons uitgebreide team kan dat wel.

-Betrouwbaar en eerlijk: in samenspraak met u kiezen we in elke situatie de juiste strategie. Uw advocaat verliest het kosten-baten plaatje niet uit het oog. U wint vaak meer bij het voorkomen van een rechtszaak en uw advocaat zal ook daarbij van onschatbare waarde blijken. Als bevoorrecht adviseur helpt uw advocaat conflicten en rechtszaken voorkomen. Als bemiddelaar helpt uw advocaat een onderhandelde oplossing te bereiken.

-Snel en accuraat: dankzij haar goede infrastructuur, met 3 kantoren in Mechelen, Lier en Antwerpen en 28 professionele medewerkers, kan u rekenen op een snelle en accurate behandeling van uw vraag. Wij gaan voor snel projectmanagement, één aanspreekpunt voor uw project, en de mogelijkheid uw dossier in real-time te volgen via een gepersonaliseerde en beveiligde toegang tot onze cliëntenserver.

-Lokale en internationale service: door ons internationaal netwerk EUROJURIS kunnen wij in alle belangrijke Europese steden steunen op een betrouwbare juridische partner.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co heeft een concreet antwoord op al uw juridische vragen en biedt een oplossing op maat voor uw dagdagelijkse juridische problemen.

Na 34 jaar zijn wij nog steeds dagdagelijks samen actief met het enthousiasme van een starter en de ervaring van een grijsaard.
...

Donk 54, Lier