Ontdek de beste bedrijven in Schoten

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Schoten

zoemin bv.jpg
huwelijksfotografen
zoemin bv
9,3 (90)

Lieve klanten,
Fijn dat u een kijkje komt nemen op de pagina van Zoemin Fotografie.
Ik geef vooreerst een overzicht van de reeds geboekte data.
13/8/2022 - 27/8/2022 - 3/9/2022 - 10/9/2022 - 17/9/2022 - 24/9/2022 - 5/11/2022 - 13/5/2023 - 27/5/2023
Formules voor huwelijk starten vanaf 359 euro voor 2u - 585 euro voor 4u - ...

Mijn naam is Inge Nijs, echtgenote van Martin en moeder van twee schatten van kinderen Hans Otto en Axel.

Dagdagelijks zet ik me in om het heden fotografisch te vereeuwigen. Kinderen groeien op, de huwelijksdag passeert, familiereunies... Ik bied u graag een tastbare herinnering aan voor al die mooie momenten.

Tijdens een huwelijksreportage voel ik me op mijn best. Het is een hele eer getuige te mogen zijn van uw mooiste dag. Vanop de eerste rij leg ik graag de hoogtepunten van deze grootse dag vast. Ik kan hierbij teren op een jarenlange ervaring, zodat u gerust mag zijn van een mooi en professioneel resultaat.

Zoemin beschikt over een fraaie, gezellige studio, maar ook over een fantastische buitenlocatie: een prachtige, bosrijke omgeving te midden van het groene Schotense Koningshof. Voor alle fotoreportages in een natuurlijk kader, telkens weer een unieke ervaring!

Als moeder van twee jongens, weet ik dat het niet eenvoudig is om je eigen kinderen te fotograferen. Terwijl die beelden van onschatbare waarde zijn. Ik maak graag tijd om die kindersnoetjes voor de lens te zetten. Kleine kinderen, grote kinderen, maar ook newborns zijn welkom in onze fotostudio.

Neem eens een kijkje in onze portfolio en overtuig uzelf!
...

Botermelkdijk 462A, Schoten
Nieuw dak in 24 uur bvba.jpg
isolatiebedrijven
Nieuw dak in 24 uur bvba
8,8 (20)

Wij zijn Nieuw dak in 24 uur bvba, een bedrijf gespecialiseerd in overzetdaken en dakrenovatie en actief in bijna heel Vlaanderen. En vooral: een écht familiebedrijf, waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen.

Zo zijn we al meer dan 20 jaar actief in deze sector en hebben al enkele duizenden mooie projecten opgeleverd. Wij streven naar het aanbieden van een kwalitatieve dakrenovatie, die voor de klant steeds een uitstekende prijstechnische oplossing biedt.

Onze firma is bovendien geregistreerd als aannemer en wij werken enkel met eigen plaatsingspersoneel.
Een nieuw dak in 24 uur?

Dankzij het snelle plaatsingsconcept van het daksysteem met lichtmetalen dakpanelementen realiseren onze gemotiveerde en ervaren dakwerkers een snelle en professionele oplevering. En dit zelfs vaak binnen de 24 werkuren!
Klantenservice

Kwaliteit en klantenservice staan bij ons voorop. Graag komen wij ter plaatse voor persoonlijk advies. Zo kunnen we een gratis en vrijblijvende offerte op maat van uw project opmaken. In onze offerte omschrijven we steeds duidelijk de nodige werkzaamheden en voorgestelde dakmaterialen.

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die uw project persoonlijk opvolgt en altijd bereikbaar is voor eventuele vragen. We werken in vertrouwen en vragen geen voorschotten bij de bestelling of start van de werken.

Wees gerust: achteraf zijn er nooit verborgen kosten. De facturatieprijs is altijd de offerteprijs. Punt.
Verdeler van dakpanelementen

Bent u een zelfplaatser of particulier die graag de mouwen oprolt? Dan bieden wij als marktleider in dakpanelementen en overzetdaken een interessante doe-het-zelf-formule aan.

Ook professionele installateurs en aannemers kunnen bij ons terecht voor ons uitgebreid assortiment aan dakpanelementen. Dankzij een grote stock kunnen wij ieder dakproject snel op de werf leveren.
...

Brechtsebaan 36, Schoten
Eosol.jpg
ramen en deuren specialisten
Eosol
8,5 (10)

Fabrikant Vliegenramen - Plaat en Plooiwerk - Coating - Glazen schuifwanden

Innovatiekracht
Wij vinden het belangrijk als bedrijf om ons productassortiment up-to-date te houden om steeds de beste service te geven aan onze klanten en leveranciers. Daarom streven wij ernaar om met onze producten te blijven innoveren, en dit doen wij allemaal zelf. Onze productgamma is daardoor altijd net dat tikkeltje meer op vlak van betere technische eigenschappen en mooiere afwerkingen.

Snelheid en efficiëntie
Door het drukke werkleven denken mensen pas aan hun noden wanneer ze zich stellen. Bijvoorbeeld zonwering bij de eerste zonnestralen, vliegenramen wanneer de eerste ramen opengezet worden… De bouwsector is echter bekend om zijn lange wachttijden wat betreft levering. Dit is niet het geval bij Eosol. Wij zijn pionier op gebied van snelheid en efficiëntie, omdat wij ook tijdens het drukke seizoen klanten zeer vlot en snel helpen. Zo heb je als klant veel sneller en langer plezier van uw investering.

Sterk team
De kwaliteit van het bedrijf wordt bepaald door haar medewerkers. Als gevestigde waarde trekken we graag ambitieuze en enthousiaste vakmensen aan, die elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben. Zelfstandig werken, flexibiliteit en een goede ingesteldheid zijn voor ons een must. Daarnaast worden de infrastructuur, organisatie en communicatie binnen het bedrijf continu verbeterd, waardoor het team veel slagkracht heeft om je orders perfect en snel af te kunnen handelen. Als team zorgen we er samen voor om Eosol naar een hoger niveau te tillen!
...

Smederijstraat 24, Schoten