Over Elektriciteitswerken Nathan van den Akker

Gepubliceerd op 11 Oct, 2022

Deel artikel
Nathan van den Akker

Over Elektriciteitswerken Nathan van den Akker

Elektriciteitswerken Nathan van den Akker staat klaar om u te helpen bij alle vormen van elektrische werken. Professionele begeleiding bij elektische doe-het-zelf werken, het oplossen van elektrisch defect en het keuren van elektrische installatie. Hiervoor kunt u terecht bij Nathan van den Akker!

Waarom Trustlocal?

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustlocal

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Trustlocal leek mij een geschikt platform voor extra leads in de regio. Via het platform kunnen leads mij vinden, zonder dat ik daar zelf heel veel energie in hoef te steken. Erg prettig, dit scheelt veel tijd en biedt meer tijd om daadwerkelijk klanten te helpen.

Het belangrijkste in mijn keuze voor Trustlocal is de focus op lokaal aanbod. Vaak zoeken klanten iemand uit eigen regio en Trustlocal biedt een podium voor bedrijven uit eigen regio.

Hoe bevalt de samenwerking?

Van te voren had ik niet al te hoge verwachtingen. Voorheen heb ik slechte ervaringen gehad met andere systemen, die zogezegd voor regionale leads zorgen. Bij Trustlocal bleek dit echter ongegrond: het platform doet waar het voor ontworpen is. Het platform is tevens erg duidelijk, zowel voor gebruikers als de ondernemers. Zo ver heb ik goede resultaten. Trustlocal krijgt voor elkaar waar anderen falen: de juiste mensen uit de regio bij de ondernemer brengen.

"Het belangrijkste in mijn keuze voor Trustlocal is de focus op lokaal aanbod. Trustlocal krijgt voor elkaar waar anderen falen: de juiste mensen uit de regio bij de ondernemer brengen. Erg prettig, dit scheelt veel tijd en biedt meer tijd om daadwerkelijk klanten te helpen."
Nathan van den Akker

Trustlocal is een erg duidelijk platform, waarop de leads bij de juiste ondernemer terecht komen. Dit is voor beiden een verademing in vergelijking met andere chaotische platformen. Een aanrader!

miniwizard.svgStaat uw bedrijf al in de top 10?

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustlocal stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om ons te contacteren.

foto.jpg

Chat met een medewerker
(op werkdagen van 9:00 – 17:00)

Borsbeeksebrug 34, Antwerpen 2600

Heeft u een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustlocal voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte