Over Fiscloud

Gepubliceerd op 24 Aug, 2022

Deel artikel
Tamara Bosmans
Boekhouder-Fiscalist

Over Fiscloud

Fiscloud is een boekhoudkantoor waarbij de focus ligt op het ontlasten van de de klant, zodat het bedrijf zich volledig bezig kan houden met het genereren van inkomsten. De brede kennis en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Waarom Trustlocal?

Wij zijn gestart met Trustlocal om tot een bredere deel van de bevolking te komen. Veel mensen gaan online op zoek naar een boekhouder, en stuiten tegen veel adverteerwerk van kantoren. Dit wil echter niet altijd zeggen dat deze zaken u goed kunnen verder helpen. Trustocal zorgt ervoor dat de mensen direct in één oogopslag verschillende kantoren kunnen zien met essentiële nodige info.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustlocal

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

De belangrijkste factor in onze keuze voor Trustlocal is dat u keuze heeft uit het soort diensten die u wilt aanvaarden.

Hoe bevalt de samenwerking?

Van te voren waren we pessimistisch, maar uiteindelijk zijn we tevreden. De transparantie bevalt ons en er is fijne communicatie. Trustlocal heeft ons geholpen bij bepaalde dingen, waar wij als ondernemer tegenaan liepen. Zoals de filtering van particulieren en zelfstandigen én filtering van eenmanszaken en vennootschappen

"Wij omschrijven Trustlocal als transparant, goed bereikbaar en goede IT interface."
Tamara BosmansBoekhouder-Fiscalist

Tot nu toe zijn wij zeer tevreden. We vinden het soms wel jammer dat mensen niet komen opdagen en dat dit niet gereclameerd kan worden. Het platform werkt duidelijk en het is daardoor een gemakkelijke samenwerking. Zelf gebruiken we een maximum voor het aantal aanvragen die we kunnen ontvangen en meestal krijgen we dit ook binnen tot het limiet bereikt is. We hebben ook al enkele nieuwe klanten ontvangen.

Wij omschrijven Trustlocal als transparant, goed bereikbaar en goede IT interface.

miniwizard.svgStaat uw bedrijf al in de top 10?

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustlocal stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om ons te contacteren.

foto.jpg

Chat met een medewerker
(op werkdagen van 9:00 – 17:00)

Borsbeeksebrug 34, Antwerpen 2600

Heeft u een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustlocal voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte