trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Sipers / Johan

Bloemendaal 9, Dilsen-Stokkem Stokkem
16 jaar actief
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Sipers / Johan
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Sipers / Johan:

Bouwonderneming Sipers, gevestigd in Dilsen-Stokkem, is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een schat aan ervaring in de bouw- en renovatiesector. Opgericht in 1974 door Leon Sipers, heeft het bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel algemene verbouwingswerken als specifieke renovaties, gevelwerken en vloer- en tegelwerken.

In 2000 nam Johan Sipers, de zoon van Leon, het roer over. Johan, een meewerkend zaakvoerder, heeft zijn kennis voortdurend uitgebreid door verschillende ondernemersopleidingen te volgen. Samen met een vast team van goed opgeleide werknemers zorgt hij voor een perfecte uitvoering van de werken.

Bouwonderneming Sipers onderscheidt zich door haar diversiteit in diensten. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, binnen of buiten, particuliere woningen of bedrijfsgebouwen, beschermde gebouwen of monumenten, geen enkele uitdaging is te groot voor ons team van gepassioneerde vakmensen.

We zijn trots op onze innovatieve aanpak en hebben ons dienstenaanbod uitgebreid met gespecialiseerde technieken zoals aerogommen, een revolutionaire reinigingsmethode die zowel milieuvriendelijk als effectief is.

Bij Bouwonderneming Sipers staan we voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw wensen en zetten ons in om uw visie tot leven te brengen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Lees meer...

Expertise

Uitbouw
Verbouwing
Tegelwerk
Herbouwen
Verbouwen
Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

16 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Reviews over Sipers / Johan

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Sipers / Johan
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt