Ontdek de beste bedrijven in Genk

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Genk

LEDNLUX.jpg
elektriciens
LEDNLUX
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (35)

Bij lednlux® zijn we gepassioneerd over verlichting. We begrijpen dat functionaliteit een prioriteit is bij het kiezen van verlichting, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan functionele armaturen. We letten op eigenschappen zoals afmetingen, levensduur, lumenoutput en wattage om ervoor te zorgen dat onze producten aan uw behoeften voldoen.

We geloven dat elk product eindeloze combinatiemogelijkheden heeft. Of het nu gaat om kleur, vermogens, integratie van spotjes, blindplaten of accessoires, ons doel is om u een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. We streven ernaar om u de lichtoplossing te bieden waar u altijd van gedroomd heeft.

Bij lednlux® groeien we op elk vlak. We zijn altijd op zoek naar mensen die door het vuur gaan voor onze klanten en die onze waarden met trots naar buiten brengen. We zijn niet alleen gericht op het creëren van visueel verbluffende oplossingen, maar ook op het optimaliseren van de functionaliteit en efficiëntie van uw verlichting. Uw lichtomgeving wordt niet alleen mooier, maar ook slimmer.

We hebben samengewerkt met Benedenti Tandartsenpraktijk en Hof van Stayen in Sint-Truiden om hun unieke ruimtes te verlichten. Onze zorgvuldig ontworpen armaturen versterken de sfeer van deze prachtige etablissementen en creëren een warme en uitnodigende ambiance voor hun gasten.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw verlichtingsbehoeften.
...

Slamstraat 1, Genk
SLim (Sigorta Limburg).jpg
Financieel adviseurs
SLim (Sigorta Limburg)
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (20)

Bij Sigorta Limburg VOF, onderscheiden we ons door onze expertise in het bieden van uiterst efficiënte financiële diensten. Onze tweetalige, klantvriendelijke en professionele begeleiding helpt u bij het vinden van de perfecte oplossing en het beste product voor uw lening. We zorgen ervoor dat u zich absoluut geen nummer voelt, in tegenstelling tot bij anderen.

Onze diensten variëren van persoonlijke leningen voor alle doeleinden, leningen voor de aanschaf van een motorhome of caravan, tot renovatieleningen en eco- of energieleningen. We bieden ook hulp bij de hergroepering van kredieten en autoleningen. Daarnaast bieden we leasing en renting opties voor zelfstandigen en bedrijven, evenals zakenkredieten voor investeringen en groei.

Bij Sigorta Limburg VOF, zijn we trots op onze professionaliteit. Onze zaakvoerder heeft talloze klanten wegwijs gemaakt bij de opstart van hun zaak. We zijn altijd onmiddellijk bereikbaar en bieden snelle hulp. Onze klanten prijzen ons voor onze eerlijke adviezen en topservice.

We respecteren uw privacy en beschermen uw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Onze verwerking van uw gegevens stelt ons in staat om u informatie te verstrekken die aangepast is aan uw situatie en u producten voor te stellen die aangepast zijn aan uw behoeften.

Bent u klaar om uw financiële toekomst veilig te stellen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Sigorta Limburg VOF en ontdek hoe we u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.
...

Grotestraat 7, Genk
Huishoudhulp en Poetshulp thuis in Limburg / Top Clean.jpg
schoonmaakbedrijven
Huishoudhulp en Poetshulp thuis in Limburg / Top Clean
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (16)

Top Clean is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke diensten, die zich inzet om uw leven gemakkelijker te maken. Wij begrijpen dat uw huis uw heiligdom is, en daarom streven wij ernaar om een service te bieden die zowel respectvol als efficiënt is. Onze huishoudhulpen zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om uw huis te leren kennen en uw verwachtingen te begrijpen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers bekend zijn met eventuele gevaarlijke plekken in uw huis en weten waar ze het nodige poetsmateriaal kunnen vinden. We vragen u ook om, indien mogelijk, een parkeerplek voor onze medewerkers te regelen.

Bij Top Clean streven we ernaar om een veilige werkomgeving te creëren. Daarom is het voor ons belangrijk dat onze medewerkers niet werken met producten die gevaarlijke stoffen bevatten. We vragen u om alternatieve producten te voorzien als de door u gekozen producten deze symbolen bevatten.

Of u nu op zoek bent naar een huishoudhulp, boodschappenhulp of strijkhulp, Top Clean staat voor u klaar. We bieden een breed scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze aandacht voor detail onderscheiden ons van de rest.

Bent u klaar om de stress van huishoudelijke taken te verminderen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat Top Clean u helpen om meer tijd over te houden voor de dingen die er echt toe doen.
...

Spoorstraat 7, Genk
SuongLe Photo.jpg
huwelijksfotografen
SuongLe Photo
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (25)

Meet Suong, a passionate photographer with a love for the great outdoors, good music, and world travel. Suong's love for photography is not just about capturing images, but about telling stories. With a keen eye for detail and a deep appreciation for the fleeting moments that make life special, Suong strives to create photos that are more than just pictures. They are memories, captured in the most beautiful and authentic way possible.

Suong's approach to photography is unique. She believes that 70% of the beauty in her photos comes from the way she edits them in Lightroom. Each photo receives a basic color correction, cropping, exposure adjustment, and a custom filter to reflect the mood you see in her portfolio. But don't worry, she always prioritizes the natural beauty of the model or the environment.

One of Suong's most memorable shoots was a collaboration with model Benji, inspired by the character Tommy Shelby from the TV series Peaky Blinders. Despite the harsh winter weather, they spent five hours shooting in Thor Park, resulting in a series of stunning images that perfectly captured the essence of the character.

Suong's dedication to her craft and her commitment to capturing the moments that truly matter make her an excellent choice for your photography needs. Whether you have a specific vision in mind or you're looking for someone to help you tell your story, Suong is ready to work with you. Don't hesitate to reach out and request a free quote. Let Suong help you capture your memories in the most beautiful way possible.
...

Kuilenstraat 79, Genk
Fastre Geert houten vloeren en meer.jpg
vloerders
Fastre Geert houten vloeren en meer
8,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (18)

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van unieke interieurs met een focus op houten elementen. Of je nu op zoek bent naar een nostalgische sfeer met een massief houten deur of een moderne uitstraling met een glazen binnendeur, wij hebben het allemaal. Naast houten deuren bieden we ook deuren met lakwerk, stalen en aluminium deuren aan.

Twijfel je nog? Kom dan gerust eens langs in onze toonzaal. Wij staan klaar om je te adviseren en te inspireren. We nemen graag de tijd om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en kijken ernaar uit om je te begeleiden in je zoektocht naar de perfecte interieuroplossing.

Ook voor houten trappen en parketvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende modellen en houtsoorten aan, zodat je jouw trap en vloer volledig naar wens kunt samenstellen. En als je oude vloer aan vernieuwing toe is, kunnen we deze ook voor je renoveren.

We geloven dat elk element in je interieur aandacht verdient. Of je nu kiest voor een moderne look of een landelijke stijl, wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Ons gamma is veelzijdig en divers, met een focus op authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid. We leggen na elke plaatsing de onderhoudsvoorschriften uitvoerig uit en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ben je klaar om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om samen met jou je droominterieur te realiseren.
...

Dijkstraat 32, Genk
Kantoor Céline Manfronelli.jpg
boekhouders
Kantoor Céline Manfronelli
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6)

WELKOM BIJ KANTOOR CELINE MANFRONELLI

“Onze klanten hebben geen nummer, maar wel een gezicht.”

Kortom, als ondernemer bent u steeds bezig met de kern van uw zaak, het uitbouwen van een succesverhaal en moeilijkheden ombuigen tot opportuniteiten.

Hierin een partner vinden die zich bezighoudt met de financiële kant van de zaak, is onmisbaar. Als boekhoudkantoor willen wij graag samen met u de uitdaging aangaan van de opstart tot het overlaten van uw onderneming.

Wij bieden graag een klankbord voor boekhouding, fiscaliteit, financiële begeleiding en analyses van uw zaak. De belangrijkste focus is steeds een totaalpakket bieden voor de klant waarbij volledige begeleiding centraal staat.

5 REDENEN OM ONS TE BELLEN:

1 Klanten hebben bij ons geen nummer, wel een gezicht

Een persoonlijke aanpak is prioriteit nummer 1. Wij willen u leren kennen, waarmee we niet enkel uw zaak bedoelen, maar ook u als persoon. Om een correct advies te geven, dienen we door uw bril de zaken te kunnen bekijken en dit kan alleen maar als alles bespreekbaar is en we uw toekomstvisie of dromen leren kennen, voor een lange termijn samenwerking en advies in deze richting.

2 The time is now!

De tijd van uw cijfers pas te ontvangen, 8 maanden na het boekjaar is voorbij. Wij focussen op de toestand van vandaag, zodat u tijdig kunt bijsturen en steeds weet waar u staat met up-to-date informatie. Dankzij de investeringen in IT en automatisatie, slagen we er ook in om u hier meer en meer in te betrekken en dus het maximale uit uw boekhouding te halen.

3 Geen verrassingen meer

Wij willen niet dat u dient wakker te liggen van uw boekhouding, we volgen mee in uw dossier met de bedoeling alles onder controle te hebben en niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit wil zeggen dat wij u zullen informeren indien uw fiscale druk te hoog wordt, uw sociale bijdragen niet correct ingeschat worden en of er zich eventueel bepaalde evoluties voordoen in uw cijfers.

4 Klein kantoor, grootse aanpak

Hoewel we “klein” zijn in de wereld van de accountancy-giganten, hebben we wél een grootse aanpak om mee te evolueren naar het kantoor van de toekomst. De meerwaarde van een accountant zit niet in het snel verwerken van facturen, maar wél in wat er met deze informatie gebeurt. Vandaar zetten wij in op automatisatie, zodat input tot een minimum kan herleid worden & komt er meer tijd vrij om in het dossier van de klant te duiken. Heeft u bepaalde uitzonderingen in uw dossier? Geen nood, we hebbben ons omringd met specialisten die steeds voor een tussenkomst kunnen zorgen in uw dossier.

5 Go the extra mile, it's never crowded there

In onze aanpak staat de klantenrelatie op 1. Onze mensen engageren zich ook om de beste dienstverlening op uw maat te kunnen brengen. Los van de zakelijke kant, dient u zich thuis te voelen bij ons. Dit impliceert dat wij ons uiterste best zullen doen om u te assisteren in wat uw specifieke noden zijn, met de bedoeling uw klankbord te worden in ondernemen.
...

werkgebied Genk