trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Bouwwerken Segers

Melkvoetstraat 72, Hasselt
5 jaar actief
7,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (4)
Kom in contact met Bouwwerken Segers
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Bouwwerken Segers:

Bouwwerken Segers is een toonaangevende specialist in ruwbouw, gevestigd in de regio Hasselt. Met een sterke focus op nieuwbouw, woninguitbreiding en renovaties, onderscheiden we ons door onze expertise en toewijding aan elk project. Onze ervaren vakmensen zetten hun kennis en vaardigheden in om de beste oplossing voor uw bouwproject te vinden.

We begrijpen dat elk project uniek is en vereist een persoonlijke aanpak. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven. Onze aanpak is gebaseerd op transparantie, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, wat ons in staat stelt om projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.

Bij Bouwwerken Segers zijn we trots op onze uitgebreide ervaring en bewezen track record. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en zelfs overtreffen. Onze klanttevredenheid is onze grootste beloning en we streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouwproject? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw droomproject tot leven te brengen.
Lees meer...

Expertise

Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

5 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Reviews over Bouwwerken Segers

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met Bouwwerken Segers
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt