trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Cordeel Zetel Hoeselt

Industrielaan 18, Hoeselt
7 jaar actief
8,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (21)
Kom in contact met Cordeel Zetel Hoeselt
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Cordeel Zetel Hoeselt:

Cordeel Group is een toonaangevende speler in de bouwsector, die zich onderscheidt door haar brede expertise en innovatieve aanpak. Wij verzorgen het complete bouwtraject, van ontwerp en technische ondersteuning tot oplevering en onderhoud. Daarnaast beheren we en geven we advies over de energiestromen van onze residentiële en commerciële klanten, met als doel energie en kosten te besparen.

Onze vastgoedpijler, C-living, focust zich op de aankoop en ontwikkeling van projectgronden voor logistieke, productie- en residentiële doeleinden. Binnen C-living is VITA Groep uitgegroeid tot specialist in het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en beheren van sport- en zwemfaciliteiten voor de publieke sector.

Bij Cordeel Group zetten we innovatieve ideeën om in de praktijk. We werken aan toepassingen die circulair bouwen mogelijk maken, methodes om energieverbruik te reduceren, en ecologische brand- en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze overkoepelende innovatieafdeling versnelt deze ontwikkelingen binnen alle bedrijven van Cordeel Group.

Onze visie is om het gelukkigste bedrijf te zijn om voor en met te werken. We streven ernaar om een omgeving te creëren waar onze werknemers op hun best zijn, waar ze geïnspireerd worden en waar ze komen werken vol energie, enthousiasme en engagement.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. We kijken ernaar uit om samen met u aan de toekomst te bouwen.
Lees meer...

Expertise

Bouwadvies
Schadeherstel
Electriciteitswerk
Herbouwen
Herstelwerkzaamheden
Onderhoud
Nieuwbouw
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

7 jaar actief
21 reviews
1 medewerkers

Reviews over Cordeel Zetel Hoeselt

info_outline
Zeer goed 4,4
starstarstarstarstar_half
21 reviews
Kom in contact met Cordeel Zetel Hoeselt
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt