trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Wilro

Sparrenstraat 24, Houthalen-Helchteren
23 jaar actief
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Wilro
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Wilro:

Willems Chape is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1998 actief is in de bouwsector. Opgericht door Willems Roger en sinds 2016 versterkt door Willems Davy, hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner in Limburg, de bakermat van de koolmijnen. Met een team van vier ervaren medewerkers, zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige chape diensten.

Chape, een mengsel van zand, cement en water, vormt de basis voor uw vloerbedekking. Afhankelijk van de plaats en de verdieping, gebruiken we verschillende soorten chape om een vlakke ondergrond te creëren. We zorgen ervoor dat alle leidingen netjes weggewerkt worden in de uitvullingschape. Daarnaast bieden we ook sneldrogende chape aan, die slechts enkele weken tot dagen uithardingstijd vereist.

Bij Willems Chape gaan we verder dan alleen het plaatsen van de dekvloer. We zorgen ook voor uitzetvoegen en randisolatie om het krimpen en uitzetten van de chape op te vangen. Daarnaast bieden we ook thermische en akoestische isolatiewerken aan. Of het nu gaat om gespoten PUR, PIR-platen, XPS-platen, EPS-platen of isolatiebeton, we zorgen voor een perfecte plaatsing.

We zijn trots op onze realisaties, van zwembaden in Meeuwen tot appartementen in Dilsen. Onze expertise strekt zich ook uit tot onderhoud en herstelling. Bij Willems Chape streven we naar perfectie in elk project dat we ondernemen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw chape en isolatiewerken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
Lees meer...

Expertise

Tegelwerk
Loodgieterwerk
Herstelwerkzaamheden
Onderhoud
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

23 jaar actief
5 reviews
2 medewerkers

Reviews over Wilro

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
5 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Wilro
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt