trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Wodan

Kerkstraat 82, Beveren Vrasene
21 jaar actief
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4)
Kom in contact met Wodan
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Wodan:

Welkom bij Wodan NV, uw betrouwbare bouwpromotor sinds 2002. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel woningen als appartementsgebouwen. Onze locaties zijn strategisch gekozen, dichtbij het centrum, scholen, kinderdagverblijven en winkels, wat een ideale leefomgeving voor onze klanten creëert.

Bij Wodan NV geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij bespreken elk project grondig met onze klanten, wat een sterke vertrouwensband schept. Uw woning wordt gebouwd volgens uw wensen en voorkeuren. Voor de binnenafwerking kunt u uw eigen keuzes maken bij onze betrouwbare leveranciers, met wie we al sinds onze oprichting samenwerken.

Onze nieuwbouwappartementen zijn een toonbeeld van modern wonen. Ze zijn voorzien van alle comfort, met terrassen aan de voor- en achterzijde en een eigen parkeerplaats. Sommige van onze gelijkvloerse appartementen bieden zelfs de mogelijkheid om een vrij beroep uit te oefenen, zoals een kantoor of kapsalon.

Bij Wodan NV bouwen we niet zomaar gebouwen, we bouwen uw thuis. We nodigen u uit om uw vragen en opmerkingen over onze projecten met ons te delen. Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomwoning te creëren.
Lees meer...

Expertise

Nieuwbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

21 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Lid van

Confederatie Bouw

Reviews over Wodan

info_outline
Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
4 reviews
Kom in contact met Wodan
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt