Ontdek de beste bedrijven in Gent

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Gent

Hoveniers Peter Lorré.jpg
tuinonderhoud bedrijven
Hoveniers Peter Lorré
9,3 (22)

Peter Lorré studeerde fotografie aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Gent en werkte vele jaren als persfotograaf. Oog voor schoonheid is hem eigen, net als de snelheid waarmee hij immer werkt.

In 2007 startte hij met Hoveniers Peter Lorré, een tuinaannemersbedrijf waarin hij zijn liefde voor natuur en buitenlucht, zijn sterke werkkracht en zijn praktische ingesteldheid perfect kon combineren met die zin voor esthetiek.

Hij houdt van het persoonlijk contact met de klant. En hij adviseert goed: grote of kleine ingrepen die de tuin een heel andere dynamiek geven, hij heeft er een feeling voor.

Hij wordt geassisteerd door de jonge en attente Mathis Steyaert.

Ook zonen Gustave Lorré en Arthur Lorré werken regelmatig in de tuinen. Gustave verzorgt eveneens de online marketing.

Onze grootste troeven? We combineren jonge, enthousiaste tuinmannen die graag de handen uit de mouwen steken met 15 jaar ervaring en een sterk gevoel voor esthetiek. En we laten de klant in elk project meedenken. We overwegen alle mogelijke oplossingen om samen de beste keuze te maken.

Ook is ecologie voor ons erg belangrijk. Daarom werken we zo groen mogelijk. We kiezen bijvoorbeeld resoluut voor elektrische haagscharen: da’s een stuk ecologischer én het geeft minder lawaai.

Bent u op zoek naar een flexibele, creatieve en betrouwbare tuinier dan ben je hier aan het juiste adres: Hoveniers Peter Lorré.
...

Hutsepotstraat 69, Gent
Beco Beveiliging.jpg
beveiligingsbedrijven
Beco Beveiliging
8,5 (10)

Beco Beveiliging is dé toonaangevende firma in Oost-Vlaanderen betreffende electro-mechanische beveiliging. Als Point-Fort Fichet zijn wij actief in gans België als plaatser van gepantserde appartementsdeuren en buitendeuren voor residentieel gebruik. Wij zijn ook verdeler van Anaf Présence inbraakgeteste veiligheidsdeuren. Deze deuren zijn verkrijgbaar in alle uitvoeringen en modellen. Poederlak of natlak in alle Ral-kleuren naar keuze. De aluminium inbraakgeteste garagepoorten en ons inbraakwerend maatschrijnwerk in aluminium en staal vervolledigen ons gamma. Met dit maatwerk verzorgen wij de gepaste weerstand op alle ingangen van banken, winkels, centrale ingangen van appartementen, voordeuren en achterdeuren van particulieren. Uitgerust met manuele of automatische meerpuntvergrendeling. Deze deuren zijn te bezichtigen in onze toonzaal-showroom te Gent, Nieuwevaart 8.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, levering en service van safes, brandkasten, waardekluizen, datasafes, meubelkluizen, inbouwkluizen, vloerkluizen, sleutelkasten, sleutelkluizen, wapenkasten, archiefkasten, kassakluizen, afstortkluizen en dropsafes. Wij vertegenwoordigen alle bekende merken op de markt : Fichet, Fichet-Bauche, Gunnebo, Chubb, Lips, Martens, Rosengrens, Sistec, ISS, Lampertz, Nauta, Salvus, Deraat, Format, Melsmetall enz… U kan terecht bij ons voor advies en ondersteuning. Wij monteren en bieden na-service op alle bekende brandkastsloten. Standaard worden Lagard sloten gemonteerd met alle mogelijkheden, zoals tijdsvertraging en tijdslotfuncties. Ook voor nood-openingen op alle merken van brandkasten kan u op ons beroep doen.

Als specialist in megatronische beveiliging kunnen wij u ook voorzien van alle moderne toegangscontrole-systemen: veiligheidscilinders, sluitplannen, electronische sloten, motorsloten, automatische vergrendelingen, badge-controle, vingerprintlezers, sleutelcontacten, afstandbediening, intelligente sleutels, enz…

Als moderne slotenmakerij leveren en plaatsen wij alle vormen van acces-controle en mechanische beveiliging. Onze merken zijn : Kaba, Kaba Elolegic, Gege, Evva, Lips, Abus, Fuhr, Kfv, Litto, Esety, Codic, Dieckmann, Assa Abloy, Burg, Yale, effeff, enz…

Kortom : voor al uw fysieke beveiligingsproblemen één adres : Beco Beveiliging
...

Nieuwevaart 8, Gent