Ontdek de beste bedrijven in Geraardsbergen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Geraardsbergen

Webdesign Studio Lippes.jpg
webdesigners
Webdesign Studio Lippes
8,9 (14)

Studio Lippes verzorgt graag uw Webdesign - Fotografie - Grafisch Design - Begeleiding startups - Videos en animaties.

Wij zijn pas blij als de klant tevreden is. Dan is onze missie volbracht!
✅ Wil je ook een betaalbare website uitgewerkt naar jouw wensen?
✅ Ben je een starter en wil je graag persoonlijk geholpen worden?
✅ Ben je al even bezig, maar wil je iets nieuws?
✅ Video's, foto's, webshop, reserveringsysteem,... nodig?
✅ Je statische site beu? Ga je graag de dynamische toer op?
✅ Alles is mogelijk > twijfel niet en maak een afspraak met ons.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Via passende reclame uw bedrijf op de kaart zetten is ons doel! Wij begeleiden de klant van A tot Z met de visuele uitstraling van zijn bedrijf. De huisstijl en (her)kenbaarheid van een bedrijf is een zeer belangrijk commercieel aspect. De uitwerking hiervan is een proces waar we veel aandacht aan besteden, waarbij de samenwerking met de klant centraal staat. Dit doen we door onder andere aandachtig te luisteren naar de wensen en ideeën van de klant en zo samen de kracht, missie en visie van het bedrijf kenbaar te maken aan de buitenwereld. Lijkt een idee u onhaalbaar? Vertel het ons toch maar, wij trachten uw ideeën te realiseren! Uw wens of idee is onze uitdaging! Studio Lippes zijn werkterrein is ruim en heeft betrekking tot verschillende media, gaande van webdesign, video, animaties, grafisch design tot fotografie. Noem het op en wij spelen het klaar voor u! Onze service is allesomvattend. Beschikt u bijvoorbeeld al over een website, logo of dergelijke, indien gewenst doen wij aan re-design en gaan we aanvullend te werk om u een compleet aanbod te bieden. Binnen onze werking dragen we klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog in het vaandel. Wij staan dan ook garant voor een vlotte service met een correcte verhouding prijs/kwaliteit. Interesse? Contacteer ons dan snel!
...

Onkerzelestraat 140, Geraardsbergen
Mondriaan.jpg
belastingadviseur
Mondriaan
8,5 (8)

Mon3aan denkt mee met u als ondernemer en bepaalt samen met u de strategie van uw bedrijf.Wij zijn de co-piloot van uw onderneming met focus op uw noden en doelen.

Na een grondige analyse automatiseren we uw boekhouding en administratie, waarna u alles digitaal raadpleegt én realtime management rapporteringen kan bekijken. Als Exact Online partner beschikken wij over maximale knowhow in cloud accountancy. Digitaliseer, automatiseer en maak de juiste beslissingen.

We maken samen met u een rapportering op maat, en toetsen dit af met de vooropgestelde budgetten en strategie. Daarnaast maken we cijfers verstaanbaar en adviseren we u over fiscaliteit zoals de taxshelter, octrooiaftrek of regelgeving rond wagens.

Mon3aan focust ook op het begeleiden van fusies en overnames, wij brengen ondernemers en investeerders samen en begeleiden de overdracht van A tot Z, waarin ook onze eigen juridische afdeling een belangrijke rol speelt. Daarnaast zijn ook MBO’s voor ons bekend terrein, net zoals de zogenaamde smart deals.

Mon3aan combineert innovatieve technologie én persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie én meer tijd voor elke klant. Het digitale platform van Mon3aan reikt veel verder dan uw boekhouding.

Lees alles over de verruimde overbruggingslening in Oekraïne (VLAJO) en hoe deze financieringsvorm jouw onderneming kan helpen. Komt uw onderneming in aanmerking? Neem contact op met uw Mon3aan-adviseur voor meer informatie.

Bij de overgang van een eenmanszaak naar een vennootschap wordt vaak geopteerd om de goodwill te verkopen aan de vennootschap. De gevolgen van de prijsbepaling kunnen echter groot zijn en worden vaak over het hoofd gezien. Wij zetten alle voor- en nadelen op een rijtje.

Wordt het digitaal kassaticket binnenkort de norm? De federale overheid moedigt deze digitalisering aan en heeft dit sinds 1 januari een wettelijk omkadert.

In 2022 was er een daling in het ondernemersvertrouwen, waardoor daalden het aantal starters in 2022. Wat zijn de oorzaken van deze dalingen? Lees snel verder.

Staat de liquiditeit van uw onderneming onder druk door de oorlogstoestand in Oekraïne? Dan komt u mogelijks in aanmerking voor de overbruggingslening van de Vlaamse regering. Meer info hier.

Het accountantsberoep is in volle evolutie. Binnenkort verloopt uw boekhouding en administratie volledig digitaal en geautomatiseerd. U als ondernemer kan op die manier genieten van alle voordelen van deze aanpak.

"Dankzij Mon3aan konden we een mooi dossier voorleggen, waardoor we voor onze investering in het machinepark de nodige subsidies wisten te bekomen."

Geen map met papieren documenten om fysiek naar ons te brengen, met behulp van ons digitaal platform kan u ons elektronisch alle documenten aanleveren.

We creëren een positieve werkomgeving met de nadruk op teamspirit, respect en integriteit. U plukt daar als klant , onrechtstreeks, de vruchten van.

Duurzaam Ondernemen zijn geen loze woorden bij Mon3aan. We motiveren onze medewerkers via opleidingen, up-to-date software & hardware, flexibele werkuren en verantwoordelijkheid en daarnaast schenken we ze het vertrouwen om zichzelf te ontplooien.
...

werkgebied Geraardsbergen