Ontdek de beste bedrijven in Ninove

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Ninove

WeAreLions - Yasmin Dewilde.jpg
coaches
WeAreLions - Yasmin Dewilde
9,9 (36)

Yasmin (founder en coach van WeAreLions) ondersteunt al jaren ambitieuze professionals (entre- en intrapreneurs) om persoonlijk én professioneel het maximale uit zichzelf te halen en om de innerlijke leeuw naar boven te laten komen!

Dit doen we via individuele (telefonische) coachingtrajecten van 3-6-12 maanden met een wekelijkse opvolging. Daarin kijken we naar je belemmerende overtuigingen, diepgewortelde emoties en valse ideeën van wie je denkt te zijn. Door de nodige nieuwe mindset te installeren en actie te nemen, transformeer je jezelf en creëer je een veel bewuster, authentieker leven !

We bieden ook een videocursus 'Transformeer jezelf, Transformeer je leven' aan, aan een minimale investering dat je zelf verder aan de slag kan.
Om de paar maanden organiseren we ook een Wake Up Week Challenge om gratis met onze 6AM ochtend community een heel nieuwe ochtendroutine te creëeren !
Tenslotte organiseren we ook Coachingreizen naar oa IJsland !

Ben jij klaar voor transformatie, rust en geluk? Is het Nu of Nooit?
Neem vandaag nog contact op ;)

⭐️ Testimonials ⭐️

"Ik zal het nooit vergeten! Yasmin stond in een menigte van mensen op een event en ik werd naar haar toegetrokken. Dat was de start van een uitdagende maar rijkelijke ontdekkingstocht.
Ik heb deelgenomen in een Mastermind traject, een persoonlijk 1op1 traject, verschillende trainingen en tevens heb ik mogen genieten van een weekend samen met andere klanten van haar.
Het was de start van mijn eigen onderneming als coach, het was de start van actie, het was de start van loslaten, het was de start van durven, het was de start van het ontdekken van mijn innerlijke leeuw!
Ik werd geduwd, in vraag gesteld, wakker gemaakt, uit elkaar getrokken, omarmd, versterkt, geactiveerd, maar vooral heb ik ervaren wat het betekent om in je eigen kracht te staan!
Opeens was ze overal aanwezig, en dat was duidelijk het effect van de coaching en voor wat ze staat. Ze was in mijn gedachten, in mijn doen, in mijn dromen, maar vooral was ze aanwezig in mijn zijn.
Door Yasmin ben ik wakker gemaakt, geactiveerd, momentum gecreëerd en heb ik totaal andere inzichten gekregen in wat ik voel, wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta.
I feel privileged to be part of the pride!"
- Andy Nijs

"Yasmin is een levende bibliotheek. Tijdens gesprekken kan ze je altijd verder op weg helpen. Niet alleen met boeken, audiobooks of podcasts, maar ook via oefeningen die je uit je comfort zone halen. De vragen die je voelt, maar jezelf niet durft stellen, hoor je van Yasmin en die helpen je groeien."
- Pieter Caluwaerts

"Sommige zaken in het leven zijn voorbestemd, zo denk ik dat mijn ontmoeting met Yasmin er één van is. Yasmin weet je te doen reflecteren en na te denken over je gedachtengang, patronen te herkennen en te doorbreken. Ze heeft me de handvaten aangereikt dat ik nodig had om te evolueren als persoon, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Bedankt Yasmin!"
- Tim P
...

werkgebied Ninove
Mondriaan.jpg
belastingadviseur
Mondriaan
8,5 (8)

Mon3aan denkt mee met u als ondernemer en bepaalt samen met u de strategie van uw bedrijf.Wij zijn de co-piloot van uw onderneming met focus op uw noden en doelen.

Na een grondige analyse automatiseren we uw boekhouding en administratie, waarna u alles digitaal raadpleegt én realtime management rapporteringen kan bekijken. Als Exact Online partner beschikken wij over maximale knowhow in cloud accountancy. Digitaliseer, automatiseer en maak de juiste beslissingen.

We maken samen met u een rapportering op maat, en toetsen dit af met de vooropgestelde budgetten en strategie. Daarnaast maken we cijfers verstaanbaar en adviseren we u over fiscaliteit zoals de taxshelter, octrooiaftrek of regelgeving rond wagens.

Mon3aan focust ook op het begeleiden van fusies en overnames, wij brengen ondernemers en investeerders samen en begeleiden de overdracht van A tot Z, waarin ook onze eigen juridische afdeling een belangrijke rol speelt. Daarnaast zijn ook MBO’s voor ons bekend terrein, net zoals de zogenaamde smart deals.

Mon3aan combineert innovatieve technologie én persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie én meer tijd voor elke klant. Het digitale platform van Mon3aan reikt veel verder dan uw boekhouding.

Lees alles over de verruimde overbruggingslening in Oekraïne (VLAJO) en hoe deze financieringsvorm jouw onderneming kan helpen. Komt uw onderneming in aanmerking? Neem contact op met uw Mon3aan-adviseur voor meer informatie.

Bij de overgang van een eenmanszaak naar een vennootschap wordt vaak geopteerd om de goodwill te verkopen aan de vennootschap. De gevolgen van de prijsbepaling kunnen echter groot zijn en worden vaak over het hoofd gezien. Wij zetten alle voor- en nadelen op een rijtje.

Wordt het digitaal kassaticket binnenkort de norm? De federale overheid moedigt deze digitalisering aan en heeft dit sinds 1 januari een wettelijk omkadert.

In 2022 was er een daling in het ondernemersvertrouwen, waardoor daalden het aantal starters in 2022. Wat zijn de oorzaken van deze dalingen? Lees snel verder.

Staat de liquiditeit van uw onderneming onder druk door de oorlogstoestand in Oekraïne? Dan komt u mogelijks in aanmerking voor de overbruggingslening van de Vlaamse regering. Meer info hier.

Het accountantsberoep is in volle evolutie. Binnenkort verloopt uw boekhouding en administratie volledig digitaal en geautomatiseerd. U als ondernemer kan op die manier genieten van alle voordelen van deze aanpak.

"Dankzij Mon3aan konden we een mooi dossier voorleggen, waardoor we voor onze investering in het machinepark de nodige subsidies wisten te bekomen."

Geen map met papieren documenten om fysiek naar ons te brengen, met behulp van ons digitaal platform kan u ons elektronisch alle documenten aanleveren.

We creëren een positieve werkomgeving met de nadruk op teamspirit, respect en integriteit. U plukt daar als klant , onrechtstreeks, de vruchten van.

Duurzaam Ondernemen zijn geen loze woorden bij Mon3aan. We motiveren onze medewerkers via opleidingen, up-to-date software & hardware, flexibele werkuren en verantwoordelijkheid en daarnaast schenken we ze het vertrouwen om zichzelf te ontplooien.
...

werkgebied Ninove