Ontdek de beste bedrijven in Oudenaarde

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Oudenaarde

Axel Lenaerts makelaars - immo Oudenaarde.jpg
vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts makelaars - immo Oudenaarde
9,3 (91)

JOUW VASTGOED, BUITENGEWOON GOED GEREGELD
Bij Axel Lenaerts makelaars vatten we onszelf en wat wij doen graag samen in vijf begrippen. Die plukken we niet zomaar uit de lucht: ze weerspiegelen onverkort de hoge vlucht die wij de laatste jaren namen.

Toonaangevend
Axel Lenaerts makelaars verfijnt zijn expertise in residentieel vastgoed al meer dan twintig jaar. In een sector die constant in beweging is, blijven ook wij vooruit denken. Veranderende woonvormen? Wetten die wijzigen? Door alle evoluties nauwlettend in de gaten te houden, scherpen wij onze ambities aan en verstevigen we onze positie elke dag.

Energiek
Wij hebben een brandende passie voor het vak. En dat merk je zodra je bij ons binnenstapt. Of wij bij jou. Ons enthousiasme biedt ons zuurstof, en wij hopen dat het ook voor jou verademend werkt. Wij nemen de tijd om constant op ontdekking te gaan naar nieuwe oplossingen om jou zo beter te kunnen begeleiden.

Slim
Toegegeven: wat wij doen, gaat om jouw geld. En daar springen wij absoluut omzichtig mee om. Transparantie is voor ons een kernbegrip. Net als creativiteit. Wij durven anders te kijken en denken. Om oplossingen te creëren die het vraagstuk niet zomaar invullen, maar zelfs omdraaien om betere resultaten te bereiken.

Persoonlijk
Voor ons draait de makelaardij niet om de omgang met gebouwen maar met de personen die erin leven. Wie of wat schuilt er echt achter het gezicht van onze klanten? We haspelen niet zomaar dossiers af, maar zetten je bewust mee aan het denken. Wat betekent dat voor jou? Je zet zelf een venster open naar andere mogelijkheden die soms verrassend uit de hoek komen.

Onderbouwd
Elk individu is anders en streeft andere doelen na. Daarom is geen enkel project hetzelfde. Voor ons vergt dat een grondige kennis van de markt, diepgaande expertise op verschillende vlakken en een stevige omkadering door verschillende specialisten. Alleen zo ben je zeker dat het traject dat wij samen afleggen ook tot een goed einde komt.
...

Bourgondiëstraat 7, Oudenaarde
WeAreLions - Yasmin Dewilde.jpg
coaches
WeAreLions - Yasmin Dewilde
9,9 (36)

Yasmin (founder en coach van WeAreLions) ondersteunt al jaren ambitieuze professionals (entre- en intrapreneurs) om persoonlijk én professioneel het maximale uit zichzelf te halen en om de innerlijke leeuw naar boven te laten komen!

Dit doen we via individuele (telefonische) coachingtrajecten van 3-6-12 maanden met een wekelijkse opvolging. Daarin kijken we naar je belemmerende overtuigingen, diepgewortelde emoties en valse ideeën van wie je denkt te zijn. Door de nodige nieuwe mindset te installeren en actie te nemen, transformeer je jezelf en creëer je een veel bewuster, authentieker leven !

We bieden ook een videocursus 'Transformeer jezelf, Transformeer je leven' aan, aan een minimale investering dat je zelf verder aan de slag kan.
Om de paar maanden organiseren we ook een Wake Up Week Challenge om gratis met onze 6AM ochtend community een heel nieuwe ochtendroutine te creëeren !
Tenslotte organiseren we ook Coachingreizen naar oa IJsland !

Ben jij klaar voor transformatie, rust en geluk? Is het Nu of Nooit?
Neem vandaag nog contact op ;)

⭐️ Testimonials ⭐️

"Ik zal het nooit vergeten! Yasmin stond in een menigte van mensen op een event en ik werd naar haar toegetrokken. Dat was de start van een uitdagende maar rijkelijke ontdekkingstocht.
Ik heb deelgenomen in een Mastermind traject, een persoonlijk 1op1 traject, verschillende trainingen en tevens heb ik mogen genieten van een weekend samen met andere klanten van haar.
Het was de start van mijn eigen onderneming als coach, het was de start van actie, het was de start van loslaten, het was de start van durven, het was de start van het ontdekken van mijn innerlijke leeuw!
Ik werd geduwd, in vraag gesteld, wakker gemaakt, uit elkaar getrokken, omarmd, versterkt, geactiveerd, maar vooral heb ik ervaren wat het betekent om in je eigen kracht te staan!
Opeens was ze overal aanwezig, en dat was duidelijk het effect van de coaching en voor wat ze staat. Ze was in mijn gedachten, in mijn doen, in mijn dromen, maar vooral was ze aanwezig in mijn zijn.
Door Yasmin ben ik wakker gemaakt, geactiveerd, momentum gecreëerd en heb ik totaal andere inzichten gekregen in wat ik voel, wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta.
I feel privileged to be part of the pride!"
- Andy Nijs

"Yasmin is een levende bibliotheek. Tijdens gesprekken kan ze je altijd verder op weg helpen. Niet alleen met boeken, audiobooks of podcasts, maar ook via oefeningen die je uit je comfort zone halen. De vragen die je voelt, maar jezelf niet durft stellen, hoor je van Yasmin en die helpen je groeien."
- Pieter Caluwaerts

"Sommige zaken in het leven zijn voorbestemd, zo denk ik dat mijn ontmoeting met Yasmin er één van is. Yasmin weet je te doen reflecteren en na te denken over je gedachtengang, patronen te herkennen en te doorbreken. Ze heeft me de handvaten aangereikt dat ik nodig had om te evolueren als persoon, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Bedankt Yasmin!"
- Tim P
...

werkgebied Oudenaarde