trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Bosna Group

Molenstraat 26, Wachtebeke
5 jaar actief
6,8score_fullscore_fullscore_fullscore_halfscore_empty (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bosna Group
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Bosna Group:

Bosna Group is uw betrouwbare partner voor alle bouw- en renovatiewerken in de regio Oost-Vlaanderen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector, bieden wij een breed scala aan diensten aan, van elektriciteitswerken tot dakwerken, en van gevelrenovatie tot sanitair en centrale verwarming.

Wij begrijpen dat het bouwen of renoveren van een woning een grote onderneming kan zijn. Daarom streven wij ernaar om u een totaalconcept te bieden, waarbij we u van begin tot eind begeleiden. Of u nu van plan bent om een nieuwe woning te bouwen, de elektriciteit in uw bedrijf te vernieuwen, of vragen heeft over openbare gebouwen, Bosna Group staat tot uw dienst.

Onze vakmensen bekijken samen met u alle mogelijkheden voor uw project. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek profiel voor uw ramen en deuren, of advies nodig heeft over het dak boven uw hoofd, wij bieden oplossingen die passen bij uw stijl en budget.

Bovendien zijn we gespecialiseerd in gevelwerken. Met onze gevel steenstrips en crepi gevel op bestaande muren, maken we uw woning als nieuw. En met onze professionele afwerking van sanitaire installaties voor nieuwbouw of renovatie, garanderen we u een comfortabele en energiezuinige woning.

Bij Bosna Group zetten we maximaal in op klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Wij begrijpen dat bouwwerken ingrijpend kunnen zijn voor uw gezin of bedrijf. Daarom passen we ons graag aan uw behoeften aan. Bent u klaar om uw bouw- of renovatieproject te starten? Vraag dan nu een gratis offerte aan bij Bosna Group. Wij staan klaar om u te helpen.
Lees meer...

Expertise

Uitbouw
Aanbouw
Schadeherstel
Keukenrenovatie
Nieuwbouw
Electriciteitswerk
Bouwadvies
Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

5 jaar actief
2 reviews
1 medewerkers

Reviews over Bosna Group

info_outline
Slecht 1,0
starstarstarstarstar
2 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bosna Group
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt