trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Rens bvba

FOD Erkende Aannemer
Reppelsebaan 59, Diest Molenstede
11 jaar actief
8,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rens bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Rens bvba:

APK Group, opgericht in 1960, is uitgegroeid tot een multidisciplinaire groep met een sterke focus op het ontwikkelen van slimme en duurzame infrastructuur. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder waterleidingen en -installaties, energienetten, telecomnetwerken en wegenaanleg. We zijn trots op onze complementaire activiteiten, zoals milieu- en landschapsarchitectuur, sleufloze technieken, civiele constructies en recycling, die een echte meerwaarde bieden.

Onze missie is om mensen, bedrijven en overheden te verbinden door toekomstbestendige, veilige en toegankelijke steden te creëren. Dit doen we met meer dan 2300 gepassioneerde medewerkers die zich inzetten om het leven voor iedereen gemakkelijker, veiliger en toegankelijker te maken. Dankzij onze uitbreiding en diverse bedrijfsovernames zijn we actief in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Bij APK Group geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. We streven ernaar om een uniform beleid uit te rollen dat door de hele APK Group wordt gedragen, van een duidelijke feedbackcultuur en visie op leiderschap tot een eenduidig loonbeleid. We zetten ons in voor persoonlijke groei en ambitie, en streven ernaar dat elke medewerker zich thuis voelt binnen onze groep.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw infrastructuurprojecten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en samen slimme en duurzame steden te creëren.
Lees meer...

Expertise

Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Bouwadvies
Hoogbouw
Onderhoud
Loodgieterwerk
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

11 jaar actief
5 reviews
31 medewerkers

Lid van

FOD Erkende Aannemer

Reviews over Rens bvba

info_outline
Zeer goed 4,0
starstarstarstarstar
5 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rens bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt