trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Janssens Roeland Woningrenovaties

Zuurbemde 24, Glabbeek
6 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (6)
Kom in contact met Janssens Roeland Woningrenovaties
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Janssens Roeland Woningrenovaties:

Janssens Woningrenovaties is uw betrouwbare bouwpartner, gespecialiseerd in totale renovatieprojecten van A tot Z. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een lokale aannemer met een sterke aanwezigheid in de regio Vlaams-Brabant, waaronder Tienen, Glabbeek, Vissenaken, Leuven, Wilsele, Kessel-Lo, Hoegaarden, Lubbeek en meer.

Onze expertise strekt zich uit over drie bedrijfstakken: totale renovatieprojecten, tuinaanleg (inclusief terrassen, opritten, keerwanden/L-profielen) en vastgoedontwikkeling. We zijn trots op onze rol in de ontwikkeling van commerciële vastgoedprojecten, waaronder het splitsen en renoveren van appartementen.

Bij Janssens Woningrenovaties streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een aannemer; we willen uw betrouwbare partner zijn in uw persoonlijke renovatieproject. We zetten ons in voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door ons netwerk van kwaliteitsvolle onderaannemers en leveranciers. We bieden professioneel bouwadvies, houden rekening met technische bouw- en veiligheidsvoorschriften en respecteren uw renovatiebudget.

We zijn ook altijd op zoek naar getalenteerde polyvalente bouwarbeiders en techniekers om ons groeiende team te versterken. Bent u geïnteresseerd in een baan bij een sterk groeiende familiale KMO? Neem dan contact met ons op.

Bent u klaar om uw renovatieplannen te bespreken? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Janssens Woningrenovaties. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
Lees meer...

Expertise

Tegelwerk
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

6 jaar actief
6 reviews
1 medewerkers

Reviews over Janssens Roeland Woningrenovaties

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
6 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met Janssens Roeland Woningrenovaties
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt