Menu

Masters@Work Bvba

Kampenhoutsebaan 41, Kampenhout
14 jaar actief
8,5 (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Masters@Work Bvba
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Masters@Work Bvba:
Masters@Work is een jong en bloeiend bedrijf dat staat voor kwaliteit. Onze professionele stucwerkzaamheden verfraaien uw wanden of plafond binnen- en buitenshuis.

Afhankelijk van wat nodig is en wat uw wensen zijn, maakt Stukadoorsbedrijf Maters@Work gebruik van verschillende technieken en materialen voor uw wand- en plafondafwerking. We houden ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op stukadoorsgebied en bieden u een breed scala aan producten. Wij zijn gespecialiseerd in pleisterwerken maar voeren ook cement- en gyprocwerken uit. Wij zijn in het bezit van al onze vakdiploma’s en hebben regelmatig scholing over de steeds vernieuwde technieken zodat wij alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunnen verrichten.

Door gebruik te maken van de beste materialen, de tijd te nemen en vooral netjes en zorgvuldig te werken leveren wij topkwaliteit.

Als u wilt, denken wij graag met u mee. We nemen de tijd voor u en uw offerte. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent. Één ding is zeker:
Lees meer...
Diensten
Pleisterwerken
Gyproc en Mortex
Overig
Pleisterwerk binnen
Ervaring & vakmanschap
14 jaar actief
2 beoordelingen
1 medewerkers
20 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Mortex

Reviews over Masters@Work Bvba
info_outline

Zeer goed8,1
starstarstarstarstar
2 reviews

Neem contact op met deze stukadoor

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Masters@Work Bvba
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare stukadoors in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.