Ontdek de beste bedrijven in Leuven

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Leuven

CENTURY 21 Connect.jpg
vastgoedmakelaars
CENTURY 21 Connect
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (45)

Century 21 CONNECT heeft meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed en is uw betrouwbaar vastgoedkantoor in het hartje van Leuven.

Ilse Temmerman en Céline De Lathauwer besturen samen het (oudste) Century 21 kantoor van Leuven. Ilse heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed en kent de Leuvense markt dan ook door en door. Céline is reeds zes jaar actief in de vastgoedsector en drie jaar geleden kreeg zij dan ook de kans mee te stappen in de zaak. Het leeftijdsverschil werkt zeer aanvullend en gaf dan ook de doorslag om samen de zaak te runnen. Jacky Raymaekers vervoegde later ons team en is een absolute vaste waarde binnen het kantoor als expert investeringsvastgoed. Pascale Smets is ons manusje van alles en behartigt uw dossier van A tot Z op administratief vlak. Ook telefonisch is zij uw eerste contact. Onze nieuwkomer Louna Janssens loopt haar BIV stage. Er staat haar een mooie professionele vastgoed toekomst te wachten.

Mede door de Century 21 permanente opleidingen, bijscholingen en het enorme Century 21 netwerk streven wij naar een absolute kwaliteitsgarantie. Daarnaast werken wij zelf op een open, eerlijke en persoonlijke manier waarbij elke partij zich goed en gehoord voelt. U kan bij ons terecht als verkoper, koper, verhuurder en huurder. Ook staan wij steeds ter beschikking om uw woning gratis en vrijblijvend te schatten.

Steeds welkom bij ons op kantoor op het Herbert Hooverplein of geef ons een belletje!
Tot binnenkort,

Ilse Temmerman, Céline De Lathauwer, Jacky Raymaekers, Louna Janssens & Pascale Smets
...

Herbert Hooverplein 14, Leuven
Robijns.jpg
Loodgieters
Robijns
7,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (3)

NV Robijns Sanitaire Installaties is een gerenommeerd bedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1930. Opgericht door vader en zoon Vandoren, heeft het bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de sector van lood- en zinkwerken. Ondanks de tegenslagen, zoals de verlamming van meester Vandoren, heeft het bedrijf zich altijd weten aan te passen en te groeien.

Onder leiding van Jef Gevels, die het bedrijf in 1947 overnam, heeft NV Robijns Sanitaire Installaties zich weten te positioneren als een betrouwbare partner in de bouwsector. De introductie van gasradiatoren en de evolutie van lood naar kunststof hebben het bedrijf versterkt en nieuwe mogelijkheden geboden.

Sinds 1956, toen schoonzoon Willy Robijns het bedrijf kwam versterken, heeft NV Robijns Sanitaire Installaties zich verder ontwikkeld en uitgebreid. De familietraditie werd voortgezet toen Patrick Robijns in 1996 het roer overnam. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich gericht op grote openbare en private werken, een keuze die beloond werd met erkenning en honderden projecten.

NV Robijns Sanitaire Installaties onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en tijdige oplevering van projecten. Met een sterk team van ervaren professionals, zijn we in staat om onze beloftes waar te maken. We zijn pas tevreden als we projecten kunnen opleveren binnen de vooropgestelde deadline en zonder opmerkingen van de Bouwheer.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw sanitaire installaties? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij NV Robijns Sanitaire Installaties. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
...

, Leuven
Goddeeris.jpg
vloerverwarming-installateurs
Goddeeris
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (56)

Bij Goddeeris streven we naar uitmuntendheid in al onze projecten. Met jarenlange ervaring en expertise in diverse industriële sectoren, bieden we hoogwaardige installaties en uitstekende service aan onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van industriële piping, HVAC of sprinkler systemen, we leveren oplossingen die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Onze brede expertise stelt ons in staat om de complexiteit en uitdagingen van uw bedrijf te begrijpen. Of u nu actief bent in de chemie-, farmaceutische sector, voedingsverwerking of energieopwekking, wij hebben de kennis en expertise om oplossingen op maat te bieden. Onze ervaren technici zijn bekend met gerelateerde termen zoals procesleidingen, drukvaten, stoomleidingen, en nog veel meer.

Bij Goddeeris begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen en installaties die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. We zorgen voor optimale comfort, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in uw industriële faciliteit.

Bent u op zoek naar een uitdagende carrière in de HVAC, piping, sprinkler of service afdeling? Bij Goddeeris zijn er verschillende openstaande functies waarin u uw technische vaardigheden en expertise kunt benutten.

Wilt u meer weten over hoe Goddeeris uw bedrijf kan helpen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
...

werkgebied Leuven