Ontdek de beste bedrijven in Leuven

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Leuven

Living Stone Leuven.jpg
vastgoedmakelaars
Living Stone Leuven
9,5 (495)

Twee mooie verhalen komen samen…

Gedurende decennia hebben Pajota en Living Stone, steen per steen, elk een eigen vastgoedhuis gebouwd dat in hun respectievelijke regio's hun gelijke niet kent.
In 2021 beslisten ze om samen verder te gaan onder de naam Living Stone. Zo kunnen we samen nog betere dienstverlening aanbieden in elke regio en buurt waar we actief zijn. Tevreden klanten zijn namelijk de leukste motivatie om elke dag het beste van ons zelf te geven.
Samen groeien
Naarmate meer en meer mensen onze dienstverlening leerden kennen en waarderen zorgde mond-aan-mond-reclame voor een gestadige groei. Door de fusie zijn we actief in gans Vlaams-Brabant, in het Brussel hoofdstedelijk gewest, het Pajottenland en de regio’s in en rond Mechelen en Ninove.
Een netwerk van lokale vastgoedhuizen wordt geleid door 1 of meerdere lokale vastgoedmakelaars. Ze krijgen allen een uitgebreide administratieve en marktgerichte ondersteuning vanuit de hoofdzetels in Leuven en Dilbeek.
Een gans team werkt dagelijks samen aan een gemeenschappelijk doel. De best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons.

Gewaardeerde specialisten
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers mee zijn met de evoluties in de vastgoedsector. Ze volgen dan ook geregeld een gevarieerd aanbod van opleidingen om hun juridische, technische en commerciële vaardigheden bij te schaven. Ze willen dé vastgoedspecialisten uit de regio zijn.

Luisteren, spreken, verbinden
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat onze makelaars klanten kort opvolgen en hun feedback kunnen vertalen naar een potentieel resultaat. Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken. Die zelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de kopers en huurders.

Opbouwen van duurzame relaties
Integriteit, openheid en respect. Het zijn belangrijke kernwaarden in onze organisatie. In alles wat we doen streven we naar een objectieve en onbevooroordeelde aanpak. Net daarom hebben we veel klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. Ze voelen zich thuis bij ons en wij bij hen.

“I am prepared to go anywhere, provided it be forward” - David Livingstone
...

Kardinaal Mercierlaan 81, Leuven