Menu
Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Corpuss

FOD Erkende Aannemer
Schendekouterstraat 20, Wervik
25 jaar actief
9,5 (24)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Corpuss
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Corpuss:
Corpuss Bouw I Project I Vastgoed is een dynamische bouwonderneming met meer dan 30 jaar ervaring binnen de bouwsector. Corpuss situeert zich zowel op de particuliere als openbare bouwmarkt.

Dé rode draad doorheen al onze projecten is kwaliteit. Met een degelijk vakmanschap, technisch onderlegd advies en een goed gecoördineerde opvolging realiseren wij uw project. Hedendaags verfijnd wooncomfort en het maximaliseren van klantwaarde staat hierbij centraal.

De firma is intussen geëvolueerd tot een totaalleverancier die toegevoegde waarde brengt bij elk project. Wij begeleiden u doorheen het volledige bouwproces van a tot z. U kiest zelf de stijl en het afwerkingsniveau.
Aannemerij blijft de kernactiviteit, maar ook de realisaties als bouwpromotor nemen een hoge vlucht. Met de ontwikkeling van residentiële projecten leveren we perfect afgewerkte nieuwbouw woningen en appartementen af.

Deze brede expertise zorgt ervoor dat Corpuss elk aspect van een project de baas kan, van de voorstudie tot het ontwerpen, van het bouwen tot het kant-en-klaar afleveren.

Meer dan ooit is Corpuss een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Johan en zijn echtgenote Roos hebben het bedrijf opgestart en ondertussen zijn zoon Emiel en dochter Louise mee betrokken bij elke realisatie. Aan die intense betrokkenheid voelt u de hartslag van deze onderneming.

De passie voor de bouw zit in onze genen
Lees meer...
Trustlocal Top Score

Aannemers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

top_score
Diensten
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Nieuwbouw
Ervaring & vakmanschap
25 jaar actief
24 beoordelingen
1 medewerkers
Lid van
Safety My Priority
FOD Erkende Aannemer
Confederatie Bouw

Reviews over Corpuss
info_outline

Uitstekend9,7
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze aannemer

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Corpuss
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare aannemers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.