Menu
Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Renisol

Bouwelven 8, Grobbendonk
10 jaar actief
9,1 (29)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Renisol
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Renisol:
Bouwen en verbouwen begint bij Renisol
Bouwgroep Renisol is uw partner voor bouw- en verbouwprojecten.

Werken laten uitvoeren door ons staat garant voor een zorgeloos bouw- of verbouwtraject. Het beste bewijs daarvan is dat we in enkele jaren tijd van een klein renovatie- en isolatiebedrijf uitgegroeid zijn naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw, renovatie en dakwerken.

Aan de basis van het zorgeloos bouwtraject van onze klanten staat een 25 koppig team van schrijnwerkers, dakwerkers, vloerders, loodgieters, enzovoort. Zij worden elk enkel in hun specialisatie tewerkgesteld onder leiding van de bedrijfsleiders Didier Dierckx, Tom Van Doninck en vennoot Joris Van Leemputte, die sinds 2016 aan boord is gekomen van ons bedrijf.

Reeds een aantal jaren was er een intensieve samenwerking tussen het bedrijf van Joris, specialist in houtskeletbouw en Renisol. Het was dan ook een logische stap om onze samenwerking te gaan versterken. We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw.

Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Lees meer...
Trustlocal Top Score

Aannemers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

top_score
Diensten
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Nieuwbouw
Ervaring & vakmanschap
10 jaar actief
29 beoordelingen
10 medewerkers
Lid van
Confederatie Bouw

Reviews over Renisol
info_outline

Uitstekend9,2
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze aannemer

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Renisol
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare aannemers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.