Waarom bent u begonnen met dit type werk?
Een eigen zaak starten is altijd mijn droom geweest. Na mijn carrière in sterrenrestaurants waar ik de nodige ervaring kon opdoen, heb ik de stap gewaagd om iets voor mezelf te beginnen. Samen met mijn partner, sommelier bij Karmo dining vormen wij een goed team met elk onze expertise en deze brengen we met veel liefde tot bij de mensen.
Wat kunt u vertellen over je werkwijze?
U mag ons contacteren en wij reageren zo snel mogelijk. Op basis van uw wensen maken wij, vrijblijvend, een voorbeeldmenu en een prijs op. Daarna mag u zelf beslissen of u van onze diensten gebruik wilt maken.
Hoe werkt het concept "chef aan huis"?
Wij komen met ons team aan voor uw gasten arriveren en stellen alles ordelijk op. Wij nemen borden, bestek en materialen mee en nemen alles ook vuil mee terug. U hoeft alleen te genieten en wij zorgen voor de rest. Ook aangepaste wijnen en dranken kunnen wij voorzien.
Wat zijn de prijzen?
Een vaste prijs maken doen wij niet. Wij werken steeds met dagverse producten en de marktprijzen schommelen voortdurend (zoals we allemaal ondervinden). Bij aanvaag van een offerte en we kennen de wensen kunnen wij een prijs opmaken.
Onze menu's voor fine dining zitten meestal tussen de € 100- € 130 per persoon. Onze andere formules (zoals walking dinners, etc) voor grote groepen zullen in een andere prijscategorie vallen.
Vraag geheel vrijblijvend achter deze tarieven.
Onze menu's voor fine dining zitten meestal tussen de € 100- € 130 per persoon. Onze andere formules (zoals walking dinners, etc) voor grote groepen zullen in een andere prijscategorie vallen.
Vraag geheel vrijblijvend achter deze tarieven.