Axel VIJT, met jarenlange ervaring in het bereiden van klassieke, maar originele gerechten, verrast u steeds weer met verse en seizoensgebonden creaties. Zijn culinaire expertise, opgedaan in gerenommeerde restaurants zoals "Pré Catelan" in Parijs en "La Pérouse" in Antwerpen, garandeert een unieke smaakbeleving. Na jaren als chef in "La Charlotte aux Pommes" in Brussel, brengt hij nu met passie zijn kookkunsten tot uiting in zijn eigen traiteurdienst. Ontdek samen met Axel de rijkdom van zijn culinaire creaties. Vraag nu een gratis offerte aan.
Expertise
Europese keukenItaliaanse keukenTraiteurFranse keukenIets andersBelgischItaliaansVlaamsFransMediterraansInternationaalOverigMinder dan 10 personen10-25 personen26-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Foto's
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op zaterdag om 09:00
expand_more
Maandag
-
11:00 tot 13:00
Maandag
-
14:00 tot 18:30
Dinsdag
-
11:00 tot 18:30
Woensdag
-
09:00 tot 19:00
Donderdag
-
09:00 tot 19:00
Vrijdag
-
09:00 tot 19:00
Zaterdag
-
09:00 tot 19:00
Zondag
-
Gesloten
Ervaring & vakmanschap
timelapse33 jaar actiefstar4 reviewspeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkKBO-gegevens gecontroleerd.
checkGratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Evenementen & Speciale Gelegenheden: specialisten in Schilde