Ontdek de beste bedrijven in Turnhout

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Turnhout

Verbiest & Partner NV.jpg
isolatiebedrijven
Verbiest & Partner NV
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (62)

Bij Verbiest zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige isolatieoplossingen. Onze expertise ligt in het gebruik van cellulose, een duurzaam en effectief isolatiemateriaal dat zowel in de winter als in de zomer uitstekende prestaties levert. Onze klanten waarderen ons om onze professionaliteit, klantvriendelijkheid en transparante communicatie. We zorgen ervoor dat onze klanten vanaf het begin duidelijk begrijpen wat er mogelijk is en wat er van hen wordt verwacht.

We onderscheiden ons door onze eerlijkheid en integriteit. Als het voordeliger is voor de klant om zelf voor bepaalde aspecten van het project te zorgen, zullen we dat ook aangeven. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en dat betekent dat we altijd hun belangen voorop stellen.

Onze diensten omvatten het plaatsen van een dampscherm, het installeren van houten latten en het inblazen van cellulose. We zorgen ervoor dat alles professioneel wordt uitgevoerd, netjes wordt afgewerkt en schoon wordt achtergelaten. Na de installatie voorzien we onze klanten van alle benodigde documenten voor het aanvragen van premies en bieden we indien nodig hulp bij deze aanvragen.

Bij Verbiest streven we ernaar om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Bent u klaar om het verschil te voelen dat kwaliteitsisolatie kan maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
...

Baron Frans du Fourstraat 66/2, Turnhout
Eric Sels Tuinarchitectuur.jpg
tuinonderhoud bedrijven
Eric Sels Tuinarchitectuur
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (10)

Mocht iemand een tuinarchitect met stijl en visie zoeken die toevallig ook veel ervaring heeft, dan mag u hem zonder twijfel mijn adres geven.

De ontmoetingen en het persoonlijk contact met telkens nieuwe klanten heeft me de afgelopen veertig jaar enorm rijk gemaakt aan ervaring. Onze projecten zijn dan ook heel divers en inspirerend geweest. Van stadstuinen en villatuinen in alle uithoeken van het land tot de binnentuinen van het zwemparadijs ‘Aqualibi’ in Waver. Alsook een parkdomein met landschappelijke vijver en diverse eilandjes waarvan eentje met een helihaven (Nederland), daktuinen (Knokke en Brussel) en een bouwproject met winkelgalerij en een pleintje in het centrum van Turnhout. Voor Lamborghini realiseerden we een woestijnoase met bedoeïenententen en spiegelvijvers op het autosalon te Brussel.Het zijn slechts enkele voorbeelden van de meest uiteenlopende projecten. De rode draad doorheen mijn parcours is het streven naar spitse originaliteit en natuurlijke eenvoud. Eén van mijn belangrijke voorbeelden is Steve Jobs, de bezieler van Apple. Onaantrekkelijke apparaten in de meest wonderbaarlijke hebbedingen omtoveren was zijn missie. Mensen blij maken met gesofistikeerd en knap design.

Ongetwijfeld is mijn belangrijkste professionele ervaring de aanschaf in 1994 van een landgoed te Turnhout. Dit voormalig weiland van
3 HA heb ik stapsgewijs getransformeerd tot een landschappelijke tuin met waterpartijen, intieme plekken en weidse zichten waar het verloop van de seizoenen en de simultaan lopende tuinprojecten hebben geleid tot diepe inzichten. We ontvangen er u graag in de ontwerpruimte annex bibliotheek-orangerie.
...

Grote Reesdijk 20, Turnhout
MVU Elektro BV.jpg
zonnepanelen-installateurs
MVU Elektro BV
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (2)

MVU-Elektro is de specialist in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. De laadpalen die wij plaatsen zijn geschikt voor elk elektrisch voertuig en voor elke elektrische installatie. Voor particulieren en bedrijven. Eenvoudige bediening en opvolging via een App zorgen voor een zorgeloze laadinfrastructuur aan je woning of bedrijf.
Een laadpaal voor je wagen in 4 stappen:

We starten met een vrijblijvend informatiegesprek en offerte

De laadpaal wordt door ons geplaatst en aangesloten

Wij zorgen voor de verplichte keuring van de installatie

Eenvoudige bediening en opvolging via een App
Veilig

Je auto thuis laden via een stopcontact duurt zeer lang en wordt afgeraden vanwege veiligheidsredenen. Met een laadpaal kan je snel, veilig en voordelig je hybride of elektrische auto laden. Een laadpaal kan binnen of buiten geplaatst worden. In de garage of op de oprit. Alle laadpalen zijn elegant van design. Montage gebeurt op de vloer of aan de wand.
Energiebesparend

Indien mogelijk gebruik je de elektriciteit van de zonnepanelen op je woning voor een milieuvriendelijke laadoplossing. Met load balancing bepaalt de laadpaal automatisch het ideale moment om je voertuig te laden en wordt er voorrang gegeven aan het elektriciteitsverbruik in je woning. Ook de laadsnelheid wordt steeds geoptimaliseerd. Dit volg je op je smartphone.
Voor bedrijf en particulier

Wij plaatsen laadpalen aan particuliere woningen en aan bedrijven, kantoren en handelszaken waar we laadpalen plaatsen met dubbele oplaadpunten, toegangscontrole en eventueel een betaalsysteem. Met een App volg je de laadhistoriek en krijg je een inzicht in de laadkosten. Voor een optimaal resultaat werken wij met de producten van Easee.
...

Oude Beersebaan 12, Turnhout
Hooyberghs nv.jpg
vloerverwarming-installateurs
Hooyberghs nv
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)

Hooyberghs HVAC is een prominente regionale speler in de HVAC-installatiemarkt. We onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het vermogen om te reageren op de steeds veranderende eisen van de markt, waar projecten in omvang en complexiteit voortdurend evolueren. Onze technische expertise op het gebied van HVAC-regeling, ontwerp, EPB en validatie is geavanceerd en onmiskenbaar een pluspunt.

We zijn trots op ons team van ervaren monteurs, gespecialiseerd in piping, lucht en elektriciteit. Dankzij hun vaardigheden en toewijding kunnen we werken van zeer hoge kwaliteit leveren. Of het nu gaat om het garanderen van de zuiverheid van de lucht in clean rooms voor farmaceutische gebouwen, het implementeren van geothermische systemen en warmterecuperatie in gebouwen, of het ontwikkelen van actieve plafondsystemen in kantoorgebouwen, Hooyberghs HVAC voldoet aan de strengste eisen in diverse sectoren.

Onze solidariteit strekt zich uit naar alle betrokken partijen binnen onze organisatie, zoals benadrukt door onze Business Unit Manager, Gerry Hannes. We zijn ook een trotse VAP-partner van Siemens (Desigo cc), wat onze toewijding aan kwaliteit en innovatie onderstreept.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw HVAC-projecten? Vraag dan nu een gratis offerte aan bij Hooyberghs HVAC. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.
...

Bleukenlaan 9, Turnhout
Steba dakwerken en renovatiewerken - Bauwens Stef.jpg
dakwerkers
Steba dakwerken en renovatiewerken - Bauwens Stef
7,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (5)

STEBA Dakwerken en Renovaties, gevestigd in Turnhout, is een gerenommeerd bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de sector. We zijn trots op onze honderden tevreden klanten en onze uitgebreide dienstverlening die zich uitstrekt over de hele provincie Antwerpen en ver daarbuiten. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder dakwerken, dakherstellingen, vloerwerken en renovaties.

We onderscheiden ons door onze veelzijdigheid en aandacht voor detail. Of het nu gaat om het plaatsen van dakpannen, het creëren van een groendak, of het uitvoeren van zinkwerken zoals dakgoten en gevelbekleding, we leveren altijd werk van topkwaliteit. Onze ervaring met zowel natuurleien als kunststofleien stelt ons in staat om daken te creëren die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Bovendien zijn we bij STEBA niet alleen gespecialiseerd in dakwerken. We hebben ook een uitgebreide ervaring in het plaatsen van buitentegels voor terrassen, het uitvoeren van woningrenovaties en het aanbieden van diverse andere klus- en hersteldiensten. Ongeacht de omvang of complexiteit van het project, we streven ernaar om elke klus met dezelfde zorg en precisie uit te voeren.

Bij STEBA Dakwerken en Renovaties staan we klaar om u te helpen met uw volgende project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!
...

Slagmolenstraat 52, Turnhout