trustlocal.be logo.png
De beste 1500+ webdesigners voor u
ContactOver onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

Diggiehippie

Reageert snel
Lid van FeWeb
Kerkstraat 31A3, Zandhoven Viersel
1 jaar actief
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (8)
Vraag een prijsopgave aan bij Diggiehippie
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Diggiehippie:

Diggiehippie zet passie voor webdesign en -ontwikkeling in om jouw online dromen waar te maken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bied ik op maat gemaakte, veilige en vindbare websites en webapplicaties die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf of organisatie. Mijn doel is niet alleen om prachtige en functionele oplossingen te leveren, maar ook om jouw merk te versterken.

Mijn aanpak is persoonlijk en toegewijd. Ik werk nauw samen met elke klant om een professionele website of applicatie te ontwerpen die voldoet aan alle wensen en eisen. Elk project is uniek, en daarom pas ik mijn diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een volledige website vanaf nul of hulp nodig hebt bij het verbeteren van een bestaande site, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Ik bied een scala van diensten aan, van webdesign en -ontwikkeling tot grafisch ontwerp en technische ondersteuning. Mijn expertise stelt mij in staat om visueel aantrekkelijke websites te creëren die zowel gebruiksvriendelijk als functioneel zijn. Daarnaast zorg ik ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat jouw bedrijf de zichtbaarheid krijgt die het verdient.

Houd je liever toch de touwtjes in eigen handen, maar voel je dat je toch wat begeleiding kan gebruiken? Dan kan ik fungeren als een begeleider, waarbij ik advies en ondersteuning bied terwijl jij de leiding neemt over jouw project. Deze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we samen kunnen werken op een manier die het beste past bij jouw voorkeuren en behoeften.

Bij Diggiehippie gaat het niet alleen om het leveren van een product. Het gaat om het opbouwen van een relatie met jou en ervoor zorgen dat jouw online aanwezigheid groeit en bloeit. Ik ben trots op de persoonlijke benadering die ik bied en streef ernaar om elke klant tevreden te stellen met uitzonderlijke resultaten.
Lees meer...

Expertise

HTML
CSS
Javascript
PHP
MySQL
Wordpress
Bootstrap
Mailchimp
Systeme.io
Emailmarketing
Website
Nieuwe website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Huisstijl / Logo ontwikkelen
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Anders
Webshop
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 08:30
Maandag
-
08:30 tot 21:00
Dinsdag
-
08:30 tot 21:00
Woensdag
-
08:30 tot 21:00
Donderdag
-
08:30 tot 21:00
Vrijdag
-
08:30 tot 21:00
Zaterdag
-
10:00 tot 17:30
Zondag
-
10:00 tot 17:30

Waarom voor ons kiezen?

betaalbaar
direct beschikbaar
bereikbaar

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

1 jaar actief
8 reviews
1 medewerkers
6 jaar ervaring

Lid van

FeWeb

Opleidingen en certificaten

A2 Webontwikkeling
Graduaat Programmeren

Uitgevoerde opdrachten (7)

 • foto 1 van project Brug Tussen Twee Werelden
  Brug Tussen Twee Werelden
 • foto 1 van project Airport24seven
  Airport24seven
 • foto 1 van project vzw fromStray2Pet
  vzw fromStray2Pet
 • foto 1 van project Baasjes weten waarom
  Baasjes weten waarom
 • foto 1 van project Woef&Klik
  Woef&Klik
 • foto 1 van project Thioo-Kids
  Thioo-Kids
 • foto 1 van project Diggiecoach
  Diggiecoach

Reviews over Diggiehippie

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews

FAQ - veelgestelde vragen aan Diggiehippie

Wat kunt u vertellen over je werkwijze?
Mijn werkwijze combineert persoonlijke aandacht met professionele expertise, beginnend met een GRATIS kennismakingsgesprek om jouw wensen en behoeften te analyseren. Na dit gesprek, waarin we samen jouw visie uitdiepen, volgt een duidelijke offerte met een voorschot van 50% om de ontwikkeling te starten. Met jouw feedback als leidraad ontwerp en verfijn ik het eerste concept tot het perfect aansluit bij jouw visie, waarbij aanpassingen doorgevoerd worden tot volledige tevredenheid bereikt is.

Na goedkeuring van het ontwerp en de betaling van het restbedrag lever ik jouw website op, maar mijn betrokkenheid houdt daar niet op. Ik blijf beschikbaar voor ondersteuning en advies, zodat jouw website blijft presteren. Deze aanpak garandeert een eindresultaat dat niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar deze ook overtreft, met een nadruk op samenwerking en klanttevredenheid.
Wat is handig om te weten over uw prijzen (kortingen of extra kosten)?
Op mijn website vind je richtprijzen die een eerste indicatie geven van wat je kan verwachten. Na ons initiële gesprek, waarin we jouw specifieke wensen en de complexiteit van het project bespreken stel ik een gepersonaliseerde offerte op. Dit zorgt ervoor dat je altijd een prijs krijgt die afgestemd is op jouw unieke situatie en behoeften.

Voor mijn klanten regel ik altijd hosting en de registratie van een domeinnaam via mijn vertrouwde hostingprovider. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor deze diensten onderhevig zijn aan veranderingen waar ik geen invloed op heb. Maar wees gerust, ik bereken alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten door, zonder extra toeslagen.

Mijn doel is om volledige transparantie en duidelijkheid te bieden over de prijsstructuur en facturering. Ik streef ernaar om jou niet alleen een prachtige website te leveren, maar ook een heldere en eerlijke communicatie over alle kosten die daarmee gepaard gaan.
Op welke recente opdracht bent u trots en waarom?
Een recent project waar ik bijzonder trots op ben, is de samenwerking met Brug tussen Twee Werelden. Nathalie kwam na een reeks teleurstellende ervaringen bij mij terecht, met de initiële vraag om enkel een leerplatform toe te voegen aan haar bestaande website. Dit project ontvouwde zich tot mijn grootste uitdaging en succes: ik heb niet alleen haar volledige website vernieuwd, maar ook een compleet emailmarketingplatform opgezet, haar begeleid bij het opstarten van Facebook-advertenties, en ondersteund bij het organiseren van haar eerste online webinars.

Dit project belichaamt perfect het type langdurige samenwerkingen waar ik naar streef. Het gaat verder dan alleen technische ondersteuning; het is een uitgebreide begeleiding op meerdere fronten, waardoor Nathalie's online aanwezigheid significant is versterkt. Het succes van dit project toont mijn vermogen om flexibel in te spelen op de groeiende en veranderende behoeften van mijn klanten.
Hoeveel ervaring heeft u in deze branche?
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in webdesign en ben recent begonnen met het verdiepen in digitale marketing. De constante evolutie spreekt mij enorm aan; ik ben altijd bereid om nieuwe kennis op te doen en mezelf te verbeteren. Ik hou van de uitdaging die de voortdurende veranderingen en ontwikkelingen met zich meebrengen. Het stelt mij in staat om flexibel en responsief te zijn ten aanzien van de behoeften van mijn klanten. Als ik geconfronteerd word met iets dat ik nog niet voldoende beheers, zet ik alles op alles om dit grondig te leren. Dit aanpassingsvermogen en deze leergierigheid zijn cruciaal in mijn vakgebied en stellen mij in staat om effectieve, up-to-date oplossingen te bieden die mijn klanten helpen slagen in hun online ambities.
Welke relevante opleidingen of trainingen heeft u gevolgd?
Mijn educatieve achtergrond en professionele trainingen in webontwikkeling vormen de basis van mijn expertise. Ik bezit een A2-diploma in Webontwikkeling en ben momenteel bezig met een graduaatsopleiding Programmeren, waarin mijn vaardigheden voortdurend worden aangescherpt en uitgebreid.
Mijn technische kennis omvat een breed scala aan programmeertalen, waaronder HTML/CSS, JavaScript, PHP en MySQL, C# en Java Mobile. Bovendien ben ik vaardig in het gebruik van WordPress en heb ik een diepgaande ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO).
Naast mijn technische vaardigheden ben ik ook een gecertificeerd coach, wat mij uniek positioneert. Deze combinatie stelt mij in staat om projecten vanuit een holistische benadering te leiden, waarbij ik nauw samenwerk met klanten om hun visie te realiseren.
Ik zorg er ook voor dat alle projecten voldoen aan de huidige wetgeving, waardoor jouw website ook juridisch compliant is.
Waarom bent u begonnen met dit type werk?
Ik begon met webdesign omdat ik gepassioneerd ben over het creëren van digitale oplossingen die mensen en bedrijven echt helpen met hun doelen te bereiken. De mogelijkheid om mijn creativiteit en technische vaardigheden te combineren om unieke, functionele en esthetisch aantrekkelijke websites en digitale platforms te ontwerpen, geeft mij veel voldoening. Bovendien is het werken in webdesign en ontwikkeling een voortdurend evoluerend veld dat me uitdaagt om te blijven leren en groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Het biedt me de kans om directe, positieve impact te hebben op de successen van startende ondernemers en bestaande bedrijven door hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om online te bloeien.
Waarom zouden klanten voor u moeten kiezen?
Klanten zouden voor mij moeten kiezen vanwege mijn unieke combinatie van passie, expertise en persoonlijke benadering. Mijn toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakt webdesign en -ontwikkeling, zorgt ervoor dat elk project niet alleen esthetisch aantrekkelijk en functioneel is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid. Dit bevordert jouw online zichtbaarheid en versterkt je merkidentiteit.

Daarnaast bied ik een transparante prijsstructuur en nauwe samenwerking met klanten, waarbij ik jouw wensen en behoeften vertaal naar een digitale realiteit die jouw visie weerspiegelt. Met mijn expertise en de mogelijkheid om jou door het gehele proces te begeleiden, zorg ik voor een soepele ervaring en een eindproject dat jouw doelen overtreft.

Kies voor Diggiehippie als je op zoek bent naar een partner die jouw succes op de eerste plaats zet.
Welk advies zou u geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit uw branche?
Mijn advies aan klanten die op zoek zijn naar een webdesigner is om niet alleen te focussen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van het werk en de mate van persoonlijke aandacht en ondersteuning die een bedrijf biedt. Zoek naar iemand die bereid is om jouw unieke behoeften en visie te begrijpen en die flexibel genoeg is om zich aan te passen aan jouw veranderende wensen. Het is essentieel om een partner te kiezen die transparant is over hun werkwijze en kosten, en die duidelijke communicatie en begeleiding biedt gedurende het gehele proces.

Kijk ook naar hun portfolio om een gevoel te krijgen van hun stijl en de verscheidenheid aan projecten die ze hebben voltooid. Dit kan je helpen te bepalen of hun expertise en esthetische aanpak overeenkomen met wat jij zoekt.
Ten slotte, kies voor iemand die een langdurige samenwerking waardeert en die na de oplevering van het project beschikbaar blijft voor ondersteuning en advies.
Hoe zorgt u ervoor dat mijn website gebruiksvriendelijk is en goed presteert op alle apparaten?
Ik leg de focus op responsive design en test uitvoerig op verschillende apparaten en browsers om te zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Ik houd rekening met de laatste UX/UI-principes en zorg ervoor dat de navigatie intuïtief is, zodat uw klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
Hoe verbetert u de online zichtbaarheid van mijn bedrijf?
Door een grondige SEO-analyse en -implementatie zorg ik ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat keyword onderzoek, content optimalisatie en technische SEO. Bovendien integreer ik social media strategieën en content marketing om uw online aanwezigheid te versterken en uw doelgroep effectief te bereiken.
Vraag een prijsopgave aan bij Diggiehippie
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare webdesigners in de buurt