trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Jeco nv

FOD Erkende Aannemer
Industrieterrein Kanaal-Noord 1138, Bree
35 jaar actief
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Jeco nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Jeco nv:

Welkom bij Jeco NV, uw betrouwbare partner in een continu veranderende omgeving. Sinds onze oprichting in 1988, hebben wij ons als familiebedrijf gevestigd als totaalaanbieder van industriële gebouwen. Wij treden op als hoofdaannemer of onderaannemer en hebben ons de laatste jaren naast de montage van staalconstructies voor nieuwbouwprojecten ook gericht op industriële renovaties en het plaatsen van industriële bekledingen voor dak en gevel.

Met een ervaren team van professionals en meer dan 25 jaar stabiele relaties met klanten en leveranciers, onderscheiden wij ons in onze branche. Onze 25 medewerkers zijn loyaal en nauw betrokken bij de organisatie en haar opdrachtgevers. Elk van hen is VCA-gecertificeerd en dankzij onze vlakke organisatiestructuur staan wij dicht bij de klant.

In ons atelier kunnen we snel inspelen op knip- en plooiwerk van metalen platen tot 6m. Met onze eigen machines kunnen we alle zaag-, boor- en ponswerk aan, zodat de constructies afgewerkt kunnen worden om onze buitenploegen van het nodige materiaal te voorzien. Onze buitenploegen zijn ervaren in de montage van gevelbekledingen en staalconstructies.

Onze productportfolio is divers en strekt zich uit over de provinciegrenzen heen. Of u nu een particulier uit Oostende bent of een hoofdaannemer in Limburg, bij ons bent u altijd welkom. Wij gaan verder dan alleen bouwen, wij zijn uw constante partner in een continu veranderende omgeving. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een gratis offerte aan.
Lees meer...

Expertise

Nieuwbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

35 jaar actief
7 reviews
23 medewerkers

Lid van

FOD Erkende Aannemer

Reviews over Jeco nv

info_outline
Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
7 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Jeco nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt