trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Klinkerwerken Erco BV

Opitterkiezel 89 A, Bree
25 jaar actief
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Klinkerwerken Erco BV
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Klinkerwerken Erco BV:

Wilt u een nieuw terras of een makkelijk toegankelijke oprit voorzien? Opteer dan voor het plaatsen van klinkers in Bree door Klinkerwerken Erco BVBA.

HISTORIEK
Klinkerwerken Erco BVBA werd in 1998 opgericht door zelfwerkend patroon Erwin Thys, die ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring heeft in bestratingen. Samen met een vast vierkoppig team worden alle werken steeds volledig naar wens van de klant uitgevoerd. Iedere medewerker heeft een specialiteit, wat betekent dat Erco in staat is om een waaier aan opdrachten uit te voeren. Perfectie en topresultaat zijn twee pijlers die steenvast in de bedrijfspolicy van Erco gegrift staan zodat elke klant op en top tevreden is over het eindresultaat.

DIVERSE SPECIALITEITEN
U kunt bij Klinkerwerken Erco terecht voor totaalpakketten die verschillende diensten inhouden van grondwerken, over het aanleggen van tuinen, parkings, klinkerwerken, terrassen en opritten tot het plaatsen van afsluitingen. Deze afsluitingen worden ook volledig naar uw wensen gemaakt in beton, hout of draad. Uiteraard kunt u ook elke dienst apart aanvragen, al naargelang uw behoeftes.

TOPKWALITEIT
Enkel het beste materiaal is goed genoeg. Daarom geeft Klinkerwerken Erco BVBA op alle uitgevoerde werken een waarborg van 10 jaar! Check de realisaties op deze site en maak meteen uw afspraak voor het plaatsen van klinkers regio Bree! Ook voor een antwoord op al uw vragen aangaande materialen kunt u steeds contact opnemen.
Lees meer...

Expertise

Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

25 jaar actief
7 reviews
1 medewerkers

Reviews over Klinkerwerken Erco BV

info_outline
Zeer goed 4,4
starstarstarstarstar_half
7 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Klinkerwerken Erco BV
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt