trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Dané

Dennenbosstraat 56, Nieuwerkerken
18 jaar actief
7,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (4)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Dané
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Dané:

Bouwbedrijf Dané bvba, gevestigd in Nieuwerkerken, is uw betrouwbare partner voor alle bouwwerken. Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector, onderscheiden wij ons door onze expertise en toewijding. Ons team, bestaande uit vader Danny Quintiens en zoon Jeroen, verzorgt met passie en precisie zowel kleine bouwwerken als totaalprojecten in de regio Limburg.

Wij zijn trots op onze brede stielkennis en onze vermogen om de voor- en nadelen van verschillende materialen en technieken met u te bespreken. Onze samenwerking met andere aannemers-experts zorgt ervoor dat elk aspect van uw bouwproject, van elektriciteit tot pleisterwerken, met de grootste vakbekwaamheid wordt uitgevoerd.

Bij Bouwbedrijf Dané bvba, streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen. Of u nu een rijhuis, villa of vrijstaande woning wilt bouwen, wij realiseren het in de bouwstijl van uw keuze. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw woning water- en winddicht op te leveren.

Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een moderne visie, staan wij garant voor kwaliteitswerk. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en flexibele oplossingen die afgestemd zijn op uw persoonlijke behoeften. Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Lees meer...

Expertise

Nieuwbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

18 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Reviews over Dané

info_outline
Goed 3,5
starstarstarstar_halfstar
4 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Dané
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt