trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Hayen & Plevoets

Driesstraat 73, Nieuwerkerken
9 jaar actief
8,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4)
Kom in contact met Hayen & Plevoets
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Hayen & Plevoets:

Hayen & Plevoets, gevestigd in Nieuwerkerken, Limburg, is uw betrouwbare partner voor alle soorten grond- en delfwerken. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark, waaronder rupskranen, vrachtwagens, dumpers en wielladers, staan we klaar om elk project, groot of klein, tot een succes te maken.

Onze expertise strekt zich uit van het spitten en ophogen van tuinen tot het uitvoeren van complexe rioleringswerken en het plaatsen van septische putten. We zijn ook gespecialiseerd in afbraakwerken, waarbij we zowel kleinere als grotere sloopwerken aankunnen.

Bij Hayen & Plevoets draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen ervoor dat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had.

Daarnaast zijn we ook uw betrouwbare leverancier van hooi en stro in Limburg. We bieden flexibele service en leveren zowel grote als kleine hoeveelheden, het hele jaar door.

Of u nu een nieuwe oprit wilt aanleggen, een gebouw wilt laten slopen of grondwerken wilt laten uitvoeren, Hayen & Plevoets is de specialist die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.
Lees meer...

Expertise

Sloopwerk
Herstelwerkzaamheden
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

9 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Reviews over Hayen & Plevoets

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews
Kom in contact met Hayen & Plevoets
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt