Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij De Spijzenier
checkGratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op
Over De Spijzenier:
De Spijzenier is de som van alles waaraan we tot nu toe hebben meegewerkt. In 2003 begint Maarten Van Doninck te werken in het Hof te Rhode van Felix Alen, waar hij het schopt tot sous-chef en er 100-en banketten helpt coördineren. Na 10 jaar werd het tijd voor een andere uitdaging. Een zakenman uit Sint-Truiden stelde de vraag om een restaurant te beginnen in een historisch geklasseerd pand; feestzaal-restaurant “De Stadt van Luijck” was geboren. Na 3 jaar de uitbating voor zich genomen te hebben, voelde hij dat het tijd was om zelf iets te beginnen de Spijzenier werd een feit. De Spijzenier is traiteur pur sang. Er wordt gekookt met de nieuwste sous-vide technieken, uiteraard seizoensgebonden en als het even kan wordt er zelfs in eigen tuin gewinkeld. De nadruk wordt gelegd op versheid, kwaliteit en authenticiteit. Alle bereidingen gebeuren in eigen keuken en beheer, alleen zo kan de liefde voor het product en het beroep gegarandeerd worden. Lees meer