trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Lab 15

Logboekstraat 10, Gent
12 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (11)
Kom in contact met Lab 15
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Lab 15:

Lab15 is een toonaangevend bouwbedrijf dat zich volledig inzet voor duurzaam en toekomstbestendig bouwen. Wij kiezen resoluut voor zeer energiezuinige woningen met een sterke gebouwschil, voornamelijk gebouwd met koolstofnegatieve materialen zoals hout. Ons hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en wordt met zonne-energie omgezet in een robuust bouwmateriaal.

Bij Lab15 streven we ernaar om onze ervaring en enthousiasme te gebruiken om futureproof bouwen mogelijk te maken voor ieders budget. Onze klanten prijzen onze nauwkeurigheid, efficiëntie en bekwaamheid in de uitvoering van de werken. We zijn trots op ons gemoedelijk en meedenkend team dat elke bouwproject uniek en uitzonderlijk degelijk maakt.

We hebben al meer dan 200 duurzame woningen gebouwd sinds onze oprichting en zijn gespecialiseerd in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en werken constructieve 3D-plannen en details uit, met oog voor kwalitatieve en budgetvriendelijke oplossingen. Onze wanden en andere bouwelementen worden in ons eigen atelier in Gent geprefabriceerd, wat zorgt voor een snelle realisatie van de wind- en waterdichte ruwbouw.

Bent u geïnteresseerd in duurzaam bouwen met Lab15? Wij horen graag meer over uw plannen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren.
Lees meer...

Expertise

Beglazing
Dakopbouw
Uitbouw
Schadeherstel
Herstelwerkzaamheden
Bouwadvies
Nieuwbouw
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

12 jaar actief
11 reviews
1 medewerkers

Reviews over Lab 15

info_outline
Zeer goed 4,3
starstarstarstarstar_half
11 reviews uit 3 bronnen
Kom in contact met Lab 15
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt