trustlocal.be logo.png
De beste 1500+ webdesigners voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

KMOSites

Gustaaf Callierlaan 213, Gent
17 jaar actief
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Vraag een prijsopgave aan bij KMOSites
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over KMOSites:

Amivino's mobiele aperobar is een unieke ervaring die u niet mag missen. Wij onderscheiden ons door onze passie voor kwaliteitswijnen en heerlijke hapjes, die we met trots serveren vanuit onze stijlvolle mobiele bar. Onze missie is om u te laten genieten van de beste wijnen, zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren sommeliers. Maar we bieden meer dan alleen wijn. Onze aperobar is ook gevuld met een assortiment van andere heerlijke hapjes, perfect om te delen met vrienden of collega's tijdens een gezellige bijeenkomst.

Bij Amivino begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom streven we ernaar om een persoonlijke service te bieden die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen avond met vrienden, een bedrijfsevenement wilt organiseren of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze toewijding aan kwaliteit en service heeft ons een sterke reputatie opgeleverd. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze tevreden klanten, die ons vaak aanbevelen aan hun vrienden en familie. Maar we rusten niet op onze lauweren. We blijven innoveren en verbeteren om ervoor te zorgen dat we altijd de beste service bieden.

Bent u klaar om de unieke ervaring van Amivino's mobiele aperobar te ontdekken? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en laat ons u helpen een onvergetelijk evenement te creëren.
Lees meer...

Expertise

Website
Webshop
Nieuwe website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Anders
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

17 jaar actief
5 reviews
2 medewerkers

Reviews over KMOSites

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
5 reviews
Vraag een prijsopgave aan bij KMOSites
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare webdesigners in de buurt