trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

GNT GROUP BVBA

Winninglaan 13, Temse
12 jaar actief
8,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Kom in contact met GNT GROUP BVBA
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over GNT GROUP BVBA:

GNT-GROUP is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met een breed scala aan activiteiten, voornamelijk gericht op het ontwerp en de productie van zwaar materieel en constructies. Wij onderscheiden ons door onze expertise in het leveren van diensten voor de productie, levering en reparatie van industriële apparatuur. Onze producten variëren van centrifuges, zeven, filterpersen, separatoren tot de juiste reserveonderdelen en chemicaliën voor kolenvoorbereiding, petrochemische verwerking, metallurgie en andere industrieën.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het produceren van diverse staalconstructies, zoals spanten, stellingen, balken, kolommen, staal gelaste tanks en reservoirs, en staal ingebedde delen. We zijn sterk in het opstellen van technische specificaties en het ontwikkelen van tekeningen volgens de wensen van de klant. We implementeren effectieve oplossingen voor niet-standaard projecten en leveren hoogwaardige verven en lakken voor de industrie en de machinebouw.

Bij GNT-GROUP streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van hooggekwalificeerde specialisten staat klaar om u te helpen met uw industriële behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Lees meer...

Expertise

Electriciteitswerk
Dakopbouw
Restauratie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

12 jaar actief
5 reviews
1 medewerkers

Reviews over GNT GROUP BVBA

info_outline
Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
5 reviews
Kom in contact met GNT GROUP BVBA
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt