trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Woon En Reno

Milisstichel 3, Aarschot
7 jaar actief
8,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Kom in contact met Woon En Reno
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Woon En Reno:

Bij Toscanzahoeve, streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar zowel mensen als dieren kunnen groeien en zich ontwikkelen. Onze focus ligt op het bevorderen van de authentieke zelf en het creëren van harmonieuze relaties tussen mens en dier. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder gedragsconsultaties, persoonlijke trainingen, workshops en cursussen. Onze experts zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap.

We zijn trots op onze unieke 'Dierenspiegel methode', een tool die we hebben ontwikkeld om op een bewuste en leuke manier jezelf en je collega’s beter te leren kennen en verbinding (opnieuw) waar te maken. Daarnaast bieden we ook een reeks boeiende webinars aan waarin we diep duiken in de wereld van hondengedrag en kattenwelzijn.

Bij Toscanzahoeve, geloven we dat elk dier uniek is en een speciale benadering vereist. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen aan die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van uw huisdier. Ons doel is om de gezondheid, het welzijn en het geluk van uw huisdier te bevorderen, terwijl we u de nodige tools en kennis geven om een sterke en liefdevolle band met uw huisdier te creëren.

Bent u klaar om de relatie met uw huisdier naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Lees meer...

Expertise

Uitbouw
Aanbouw
Bouwadvies
Keukenrenovatie
Badkamerrenovatie
Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

7 jaar actief
5 reviews
1 medewerkers

Reviews over Woon En Reno

info_outline
Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
5 reviews
Kom in contact met Woon En Reno
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt