trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Athos Brabant

Dorenstraat 201, Herent
48 jaar actief
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (58)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Athos Brabant
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Athos Brabant:

Reeds meer dan 40 jaar!
Gevelisolatie
Het is stilaan algemeen geweten dat een dak isoleren de moeite waard is, aangezien ongeveer 25 % van alle energie uit een woning verdwijnt via het dak. Maar wist u ook dat minstens evenveel – maar vaak nog meer – energie verdwijnt door muren die niet geïsoleerd zijn?

Investeren in een goede gevelisolatie is dus minstens even belangrijk, zoniet nóg belangrijker dan dakisolatie, gezien de grote oppervlakte de muren van een woning in beslag nemen.

Gevelreiniging
Met een gevelreiniging aangepast aan het type van uw gevel, kan uw woning er in slechts enkele dagen tijd als nieuw uitzien zonder aan het karakter van de woning te moeten raken. Of het nu gaat om een gezellige oude hoeve, een charmante rijwoning, een statig herenhuis, een modernistische villa, een handelspand…wij kunnen er voor zorgen dat uw woning de parel van de buurt wordt, dankzij een grondige opfrisbeurt.

Sierpleister
Wil u uw verouderde woning een modernere look aanmeten zonder drastische verbouwingswerken te laten uitvoeren? Wilt u nieuwgebouwde woning stijlvol afwerken?

Wilt u uw passiefwoning optimaal isoleren zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen? Wil u uw handelspand meer uitstraling geven?

Van het voorbereiden van de muren tot het aanbrengen van de pleister: Athos Brabant zorgt ervoor dat de werken vakkundig worden uitgevoerd zodat uw woning de eye-catcher van de straat wordt. Of het nu gaat om het volumespel van een moderne constructie optimaal tot zijn recht te laten komen, of om een zwaar verbouwd pand tot een mooi en uniform geheel te herleiden …U bereikt het mooiste resultaat met de Athos-sierpleister.

Schilderen van de gevel
Ziet u uw woning graag in een nieuw kleedje, maar wil u toch de structuur van de stenen blijven zien? De Athos-schilders brengen op uw gevel een uiterst kwalitatieve verf aan in een kleur die u kan kiezen uit ons ruime gamma.

Kaleien van gevels
Kaleien is een manier om uw gevels van een prachtig esthetisch uitzicht te voorzien in diverse kleuren. Deze methode die honderden jaren geleden al werd toegepast is een nieuwe trend op het gebied van geveldecoratie en verfraaiing.

Doe-het-zelf producten
Bent u een fervente doe-het-zelver en gaat u liever zelf aan de slag? In de Athos-winkel kunt u terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor de kwaliteitvolle uitvoer van uw gevelwerken.

De producten die we in onze winkel aanbieden, zijn dezelfde als de producten die door onze professionals gebruikt worden bij het uitvoeren van gevelwerken en dat maakt onze winkel uniek in de streek! Door de Athos doe-het-zelf producten te gebruiken, kunt u er dus zeker van zijn dat u als doe-het-zelver met het beste materiaal werkt. Onze medewerkers staan u graag bij met het nodige advies.
Lees meer...

Trustlocal Awards

info_outline
top_score_2023
Top Score 2023
top_score_2022
Top Score 2022

Expertise

Gevelonderhoud
Uithakken
Chemische reiniging
Betonreparatie
Gevel impregneren
Gevelbekleding
Gevelrenovatie
Gevelreiniging
Uitslijpen
Voegwerk
Metselwerk
Isolatie
Schilderwerk
Gevel verven
Gevel kaleien
Onderhoud
Schadeherstel
Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Bouwadvies
Renovatie / Verbouwing
Voegwerk herstellen
Overige gevelrenovatie of -reiniging
Openingstijden
Vandaag geopend - Sluit om 16:30
Maandag
-
08:00 tot 12:00
Maandag
-
13:00 tot 17:00
Dinsdag
-
08:00 tot 12:00
Dinsdag
-
13:00 tot 17:00
Woensdag
-
08:00 tot 12:00
Woensdag
-
13:00 tot 17:00
Donderdag
-
08:00 tot 12:00
Donderdag
-
13:00 tot 17:00
Vrijdag
-
08:00 tot 12:00
Vrijdag
-
13:00 tot 16:30
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

48 jaar actief
58 reviews
5 medewerkers

Reviews over Athos Brabant

info_outline
Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
58 reviews uit 2 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Athos Brabant
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt