Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Tuinen de Korenbloem

Lichterveldsestraat 49, Ardooie
21 jaar actief
8,6 (13)
Vraag een prijsopgave aan bij Tuinen de Korenbloem
Ik zoek een tuinier voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Tuinen de Korenbloem:
Tuinaanleg” De Korenbloem” is een familiebedrijf die opgestart is in 1980 als een eenmanszaak, gelegen in de Lichterveldsestraat te Koolskamp. Ronald De Coninck was de oprichter en samen met de zonen Bert en Ward is dit gegroeid tot een team dat bestaat uit 7 personeelsleden.

Door steeds te investeren in machines kunnen wij een vlugge, budgetvriendelijke manier aanbieden van verschillende werken. We hebben als hoofddoel het ontwerpen, coördineren en het professioneel uitvoeren van alle mogelijke tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Op en top professioneel
Het aanleggen van een tuin vraagt om degelijk voorafgaand onderzoek, denk maar aan fundamentele zaken als grondbewerking, drainage, het klaarleggen van alle nodige leidingen voor elektriciteit, verlichting. Een goede basis vormt de kern van een goede tuin. Daarom worden op voorhand de uit te voeren werken grondig bestudeerd, zodat we tijdens de werken niet voor verrassingen komen te staan.
Lees meer...
Diensten
Ervaring & vakmanschap
21 jaar actief
13 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Tuinen de Korenbloem
info_outline

5star
92%
4star
8%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze tuinier

Vraag een prijsopgave aan bij Tuinen de Korenbloem
Ik zoek een tuinier voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare tuiniers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.