trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Omni-Tech

FOD Erkende Aannemer
Steenbakkerij straat 5, Diksmuide
7 jaar actief
7,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (2)
Kom in contact met Omni-Tech
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Omni-Tech:

Omni-Tech is uw betrouwbare partner in funderings- en beschoeiingstechnieken. Met een sterke technische knowhow, voortdurende bijscholing en continue investeringen in ons machinepark, bouwen wij letterlijk aan de basis van uw projecten. Onze expertise ligt in het feit dat uw project staat of valt met de juiste funderings- en beschoeiingstechniek.

We zijn trots op onze jonge geschiedenis en ons hoogtechnologisch machinepark. Onze oprichters, Thomas Gheyle en Hendrik Vanlerberghe, hebben jarenlange ervaring in de sector en hebben Omni-Tech in 2016 opgericht met de visie om technologisch vooruitstrevend te zijn. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën en de opleiding van onze medewerkers, wat ons in staat stelt om steeds de beste service te bieden.

Bij Omni-Tech kunt u terecht voor diverse funderingstechnieken zoals boorpalen, putfundering en schroefpalen. We zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van berlinerwanden en secanspalenwanden, technieken die vooral aangewezen zijn op moeilijk bereikbare bouwputten of dichtbij bestaande constructies.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Als u wilt werken in een familiebedrijf waar de directie altijd aanspreekbaar is, dan is Omni-Tech de plek voor u.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Omni-Tech uw bouwprojecten naar een hoger niveau kan tillen.
Lees meer...

Expertise

Aanbouw / Uitbouw
Nieuwbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

7 jaar actief
2 reviews
1 medewerkers

Lid van

FOD Erkende Aannemer

Reviews over Omni-Tech

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
2 reviews
Kom in contact met Omni-Tech
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt