trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Stubbe Rolluiken bvba

Keiemdorpstraat 141, Diksmuide
41 jaar actief
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (8)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Stubbe Rolluiken bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Stubbe Rolluiken bvba:

Rolluiken Stubbe, uw vertrouwde vakman voor rolluiken en zonwering, is een klein familiebedrijf gevestigd in Keiem-Diksmuide. We zijn trots op onze derde generatie leiderschap, wat betekent dat u als klant altijd direct contact heeft met de zaakvoerders. Dit stelt ons in staat om een perfecte levering en plaatsing, een vlotte service, kwalitatieve producten en een uitstekende communicatie te garanderen.

Met onze ruime ervaring en grondige kennis van zaken, streven we ernaar om oplossingen op maat te bieden die volledig voldoen aan de wensen van de klant. Ons aanbod gaat verder dan alleen rolluiken en zonwering. We zijn ook gespecialiseerd in sectionale poorten, elektrificatie en automatisering, vouwdeuren, Velux-toebehoren, PVC-ramen en vliegenramen.

Bij Rolluiken Stubbe begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden we altijd een persoonlijke benadering. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en wensen en zetten deze om in een oplossing die perfect bij u past.

Kiezen voor Rolluiken Stubbe betekent kiezen voor kwaliteit, ervaring en een persoonlijke service. Wij zijn ervan overtuigd dat we u de beste oplossing kunnen bieden voor uw behoeften op het gebied van rolluiken en zonwering. Bent u klaar om uw woon- of werkruimte te transformeren? Vraag dan nu een gratis offerte aan. Rolluiken Stubbe... de juiste keuze voor u!
Lees meer...

Expertise

Bouwadvies
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

41 jaar actief
8 reviews
1 medewerkers

Reviews over Stubbe Rolluiken bvba

info_outline
Uitstekend 4,5
starstarstarstarstar_half
8 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Stubbe Rolluiken bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt