trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Pleisterwerken Desmet

Haringstraat 35, Harelbeke
8 jaar actief
8,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4)
Kom in contact met Pleisterwerken Desmet
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Pleisterwerken Desmet:

Bij Pleisterwerken Desmet zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige pleisterwerken die zowel bij een klassieke als bij een moderne stijl passen. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail is wat ons onderscheidt. Of het nu gaat om binnenpleisterwerken of gevelpleisters, we streven ernaar om een afwerking te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Onze binnenpleisterwerken vormen de basis van de voltooiing van uw bouwproject. We begrijpen dat het cruciaal is om uw plafond of muur op een correcte manier te laten afwerken. Daarom worden al onze binnenpleisters met de hand of met een spuitinstallatie aangebracht. We zorgen ervoor dat uw muur of plafond mooi vlak staat en geven extra aandacht aan knelpunten zoals hoeken.

Wat betreft gevelpleisters, we geloven dat ze onmisbaar zijn om het volumespel van een gebouw tot zijn recht te laten komen. We streven ernaar om een eindresultaat te leveren dat 100% kwalitatief in orde is. We kunnen de meest complexe vormen bekleden en ook erg knappe rustieke effecten realiseren. Bovendien kunt u texturen en kleuren eindeloos combineren naar uw smaak.

Bij Pleisterwerken Desmet zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. We nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Laat ons u helpen uw visie tot leven te brengen.
Lees meer...

Expertise

Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

8 jaar actief
4 reviews
1 medewerkers

Reviews over Pleisterwerken Desmet

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met Pleisterwerken Desmet
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt