Ontdek de beste bedrijven in Kortrijk

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Kortrijk

Sos -tech.jpg
schoonmaakbedrijven
Sos -tech
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4)

SOS Techniekers:
SOS Techniekers is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in snelle en efficiënte technische dienstverlening. Met een team van hooggekwalificeerde technici staan wij paraat om onmiddellijke oplossingen te bieden voor een breed scala aan technische problemen. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of technische ondersteuning, wij begrijpen de urgentie van uw behoeften.

Onze dienstverlening is gericht op het minimaliseren van downtime en het waarborgen van de optimale werking van uw apparatuur en systemen. Wij streven naar uitmuntendheid in klantenservice en leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Met een focus op innovatie en voortdurende verbetering, blijven we vooroplopen in de snel evoluerende wereld van technologie. SOS Techniekers staat klaar om uw technische uitdagingen aan te pakken en u gemoedsrust te bieden, wetende dat uw technische systemen in bekwame handen zijn.

SOS Schoonmaak:
SOS Schoonmaak is uw betrouwbare partner voor snelle en professionele schoonmaakoplossingen. Wij begrijpen dat hygiëne en netheid van essentieel belang zijn, en daarom bieden wij onmiddellijke schoonmaakdiensten voor zowel noodgevallen als geplande situaties.

Ons team van ervaren schoonmaakprofessionals staat 24/7 paraat om te reageren op uw schoonmaakbehoeften. Of het nu gaat om het opruimen na een onverwacht incident, het verzorgen van periodieke schoonmaak of het leveren van gespecialiseerde reinigingsdiensten, wij leveren resultaten die voldoen aan de hoogste normen.

Met een focus op milieuvriendelijke schoonmaakpraktijken en gebruikmakend van geavanceerde reinigingstechnologieën, streven wij naar duurzame en effectieve oplossingen. SOS Schoonmaak is er trots op bij te dragen aan een gezondere en schonere omgeving voor onze klanten.

Neem contact met ons op voor snelle, betrouwbare en hoogwaardige technische of schoonmaakdiensten. Wij zijn er om uw verwachtingen te overtreffen en te zorgen voor een veilige en goed onderhouden omgeving.
...

Dumolinlaan(Kor) 1, Kortrijk
Van Damme Filip Bvba (Filip Van Damme).jpg
tuinonderhoud bedrijven
Van Damme Filip Bvba (Filip Van Damme)
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (14)

Tuinarchitectuur Filip Van Damme is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op het transformeren van buitenruimtes tot oases van rust en ontspanning. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de wensen van de klant, creëren we tuinen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk.

Onze aanpak is gebaseerd op een grondig verkenningsgesprek waarin we uw specifieke wensen en verwachtingen in kaart brengen. Dit stelt ons in staat om een project te starten dat perfect op maat is en uw verwachtingen overstijgt. We zijn trots op onze goede vertrouwensrelatie met onze klanten, die we altijd op de eerste plaats zetten.

Of u nu een groene tuin wilt met extra veel water, een open, rustige tuin met siergrasmassieven en een zwembad, of een mediterraan ogende tuin met zuiderse ambiance, wij hebben de expertise en creativiteit om uw visie tot leven te brengen.

We maken ook gebruik van geavanceerde 3D-visualisaties om u een realistisch beeld te geven van hoe uw tuin eruit zal zien. Dit helpt u bij het maken van een gerichte materiaalkeuze en stelt ons in staat om het project volledig volgens uw wensen uit te voeren.

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren in een plek van totale ontspanning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomtuin te creëren.
...

Hermitagelaan 2, Kortrijk
Mr. Franklin.jpg
advocaten
Mr. Franklin
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (98)

WAAROM MR. FRANKLIN?

01-PERSOONLIJK
Nice to meet you! Mr. Frankin is er ten dienste van u. We bieden een snelle service en een persoonlijke aanpak op maat. Tevens willen we dicht bij onze klanten staan, zodat wij hun business beter begrijpen en hen dan ook proactief kunnen bijstaan. Juridische procedures zijn immers tijdrovend, vergen negatieve energie en de afloop blijft veelal onzeker. Des te sneller potentiële problemen kunnen getraceerd worden, des te efficiënter deze aangepakt kunnen worden en des te meer kans ook dat gerechtelijke procedures vermeden kunnen worden.

02-INNOVATIEF
Mr. Franklin staat voor hedendaagse invulling van advocatuur. We staan niet alleen onze cliënten bij in de juridische omkadering van innovaties en nieuwe technologieën maar trekken dit ook door naar de werking van ons eigen kantoor. Zo werken we met vaste tarieven en abonnementsformules. Tevens gebruiken wij de nieuwste technologieën ter bescherming van uw gegevens zoals een end-to-end encrypted cloud en blockchaintoepassingen.

03-INFORMATIEF
Bij Mr. Franklin willen we u helder informeren. Daarom delen we met de Franklin Academy onze kennis met onze klanten. Dit gebeurt zowel door het publiceren van relevante artikels in onze nichedomeinen die u gratis kan lezen op onze website als door het geven van seminaries en opleidingen in onze rechtsdomeinen. De lezingen gebeuren op ons kantoor, op verplaatsing in samenwerking met externe partners of in-house bij onze klanten.

04-DUIDELIJK
Mr. Franklin staat voor duidelijke en transparantie communicatie, zowel in uw dossier als in onze tarieven. Teksten worden op een leesbare manier opgemaakt en onze communicatie is steeds helder en to-the-point. Bij onze erelonen werken we zoveel als mogelijk met vaste tarieven en abonnementsformules zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
...

werkgebied Kortrijk
Goddeeris.jpg
vloerverwarming-installateurs
Goddeeris
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (56)

Bij Goddeeris streven we naar uitmuntendheid in al onze projecten. Met jarenlange ervaring en expertise in diverse industriële sectoren, bieden we hoogwaardige installaties en uitstekende service aan onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van industriële piping, HVAC of sprinkler systemen, we leveren oplossingen die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Onze brede expertise stelt ons in staat om de complexiteit en uitdagingen van uw bedrijf te begrijpen. Of u nu actief bent in de chemie-, farmaceutische sector, voedingsverwerking of energieopwekking, wij hebben de kennis en expertise om oplossingen op maat te bieden. Onze ervaren technici zijn bekend met gerelateerde termen zoals procesleidingen, drukvaten, stoomleidingen, en nog veel meer.

Bij Goddeeris begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen en installaties die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. We zorgen voor optimale comfort, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in uw industriële faciliteit.

Bent u op zoek naar een uitdagende carrière in de HVAC, piping, sprinkler of service afdeling? Bij Goddeeris zijn er verschillende openstaande functies waarin u uw technische vaardigheden en expertise kunt benutten.

Wilt u meer weten over hoe Goddeeris uw bedrijf kan helpen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.
...

werkgebied Kortrijk