Ontdek de beste bedrijven in Kortrijk

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Kortrijk

Accountantsburo Lauwers Kortrijk.jpg
belastingadviseur
Accountantsburo Lauwers Kortrijk
8,0 (2)

Uw boekhouding is alleen maar saai als niemand u uitlegt wat voor spannende dingen u ermee kan doen
We moeten daar niet flauw over doen. Ons beroep is niet gezegend met een sexy imago. Facturen inboeken en in ringmappen steken, btw-bonnetjes verzamelen, balansen en jaarrekeningen opmaken, … een boekhouding bijhouden. Het hele systeem van het registreren en rapporteren is een verplicht nummer dat de overheid zicht geeft op uw professioneel doen en laten. In het beste geval is uw boekhouder aangenaam gezelschap of leuk om naar te kijken.

Het gevaar van de tegenzin voor het boekhouden
We laten in het midden of dat laatste voor ons opgaat. We zijn er daarentegen wel zeker van dat de zogenaamde saaiheid van ons vak een diepgeworteld misverstand is. Het zorgt er tot op vandaag voor dat mensen hoogstens met tegenzin hun boekhouding onder ogen nemen. Dat is jammer voor ons maar in veel gevallen tragisch voor de ondernemer in hen. Een nauwkeurig gevoerde boekhouding barst immers van informatie waarop u als ondernemer uw beslissingen kan baseren. De aversie voor boekhouden schermt u af van die kans.

Een gouden combinatie
Behalve uw buikgevoel heeft u van nature weinig adviseurs die u gidsen bij het nastreven van uw professionele doelen en het realiseren van uw persoonlijk dromen. En dat is dan nog niet per definitie de beste raadgever. In combinatie met de cijfers in uw boekhouding daarentegen heeft u een interessante basis om uw onderneming uit te bouwen: de drive om te dromen en het zicht op de grenzen waarbinnen dat veilig kan gebeuren.

Het succes van uw onderneming
En daar ligt onze kans om ons beroep af te helpen van zijn ten onrechte opgebouwde reputatie. Als wij erin slagen om u op een eenvoudige manier en in een bevattelijke taal inzicht te geven in uw cijfers, in de spannende dingen die uw resultaten mogelijk maken en in de gevaarzones waar u beter weg blijft, dan zetten we beslist een paar stappen in die richting. En veel belangrijker: dan dragen we effectief bij tot het succes van uw onderneming.

Anne en Luc Lauwers
Zaakvoerders
...

President Kennedypark 4, Kortrijk
JMV Photograph.jpg
huwelijksfotografen
JMV Photograph
8,0 (6)

Ik ben Jolien, een 31 jarige relaxte avonturier in hart en nieren.
Ik trek er graag alleen op uit en verdwaal graag. Ik speur graag rond in onbekende omgevingen en hou er van om in die omgevingen mensen te ontmoeten. Een avontuur is voor mij niet compleet zonder een knetterend vuur, gloeiende kolen waar je oneindig in kan staren. Een lekker glas wijn, terwijl we verhalen uitwisselen.

Tot 3 jaar terug deed ik dit alleen. Ondertussen kan ik samen avonturieren met mijn vriend en onze lieve asielhond Noah.

Na zo’n avontuurlijke reis delen we onze verhalen met iedereen die het wil horen. Vrienden en familie als eerste natuurlijk, want ik hou er enorm van om hen na een lange periode terug in de armen te sluiten.
Mijn beelden vormen vaak de leidraad voor die verhalen. Mijn foto’s vormen de kapstok voor herinneringen, en eventjes waan ik mij terug op die plek, in dat land en met die mensen. Kleuren, geuren en anekdotes komen plots allemaal terug als we naar onze albums kijken. We herbeleven ons avontuur.

Die herbeleving wil ik ook jullie aanbieden. Ik wil dat jullie verhalen levend blijven. Als buitenstaander kijk ik met een objectieve blik naar jullie avontuur en verhaal, zoekend naar jullie liefde, emoties en momenten, of ze nu groot of klein zijn en alles daar tussenin. Zo van die momenten die je misschien vergeet als er geen snapshot van bestond. In jullie eigen element en moment, of geposeerd.
...

Tarwelaan 23, Kortrijk
Mr. Franklin.jpg
advocaten
Mr. Franklin
10,0 (77)

WAAROM MR. FRANKLIN?

01-PERSOONLIJK
Nice to meet you! Mr. Frankin is er ten dienste van u. We bieden een snelle service en een persoonlijke aanpak op maat. Tevens willen we dicht bij onze klanten staan, zodat wij hun business beter begrijpen en hen dan ook proactief kunnen bijstaan. Juridische procedures zijn immers tijdrovend, vergen negatieve energie en de afloop blijft veelal onzeker. Des te sneller potentiële problemen kunnen getraceerd worden, des te efficiënter deze aangepakt kunnen worden en des te meer kans ook dat gerechtelijke procedures vermeden kunnen worden.

02-INNOVATIEF
Mr. Franklin staat voor hedendaagse invulling van advocatuur. We staan niet alleen onze cliënten bij in de juridische omkadering van innovaties en nieuwe technologieën maar trekken dit ook door naar de werking van ons eigen kantoor. Zo werken we met vaste tarieven en abonnementsformules. Tevens gebruiken wij de nieuwste technologieën ter bescherming van uw gegevens zoals een end-to-end encrypted cloud en blockchaintoepassingen.

03-INFORMATIEF
Bij Mr. Franklin willen we u helder informeren. Daarom delen we met de Franklin Academy onze kennis met onze klanten. Dit gebeurt zowel door het publiceren van relevante artikels in onze nichedomeinen die u gratis kan lezen op onze website als door het geven van seminaries en opleidingen in onze rechtsdomeinen. De lezingen gebeuren op ons kantoor, op verplaatsing in samenwerking met externe partners of in-house bij onze klanten.

04-DUIDELIJK
Mr. Franklin staat voor duidelijke en transparantie communicatie, zowel in uw dossier als in onze tarieven. Teksten worden op een leesbare manier opgemaakt en onze communicatie is steeds helder en to-the-point. Bij onze erelonen werken we zoveel als mogelijk met vaste tarieven en abonnementsformules zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
...

werkgebied Kortrijk