trustlocal.be logo.png
De beste 1500+ webdesigners voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

MMIX

Tulpenlaan 1, Kortrijk
34 jaar actief
8,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (2)
Vraag een prijsopgave aan bij MMIX
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over MMIX:

Bij mmix combineren we creativiteit met technische expertise om u een breed scala aan grafische diensten te bieden. Of u nu op zoek bent naar video, fotografie, grafisch ontwerp of illustratie, wij hebben de ervaring en vaardigheden om uw visie tot leven te brengen. We zijn er trots op dat we ons onderscheiden door onze veelzijdigheid en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten.

Onze studio, gelegen in het hart van Kortrijk, is een multifunctionele ruimte die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een fotoshoot, een evenement, een workshop of een brainstormsessie wilt organiseren, wij kunnen een omgeving creëren die uw creativiteit stimuleert.

Bij mmix begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om een oplossing te vinden die past bij uw budget en uw doelstellingen. We zijn niet alleen uw dienstverlener, maar ook uw creatieve partner. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze expertise strekt zich uit tot webdesign, presentaties, fotografie en motion graphics. We hebben de tools, de partners en de knowhow om creatieve en aantrekkelijke animaties te realiseren die uw boodschap op een effectieve en boeiende manier overbrengen.

Bent u klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij mmix zijn we klaar om uw visie tot leven te brengen.
Lees meer...

Expertise

Website
Webshop
Nieuwe website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Huisstijl / Logo ontwikkelen
Anders
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

34 jaar actief
2 reviews
1 medewerkers

Reviews over MMIX

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
2 reviews
Vraag een prijsopgave aan bij MMIX
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare webdesigners in de buurt