trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Arber Bvba

Prins Boudewijnstraat 17, Roeselare
9 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (13)
Kom in contact met Arber Bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Arber Bvba:

Arber BV is een gerenommeerd bedrijf dat zich onderscheidt door zijn uitgebreide en voortdurend vernieuwde machinepark. Met een breed scala aan graafmachines, kranen, vrachtwagens, containers, dumpers, zandstraalmachines en compressoren, zijn we in staat om elke klus aan te pakken, ongeacht de omvang.

Onze expertise strekt zich uit tot alle soorten sloopwerkzaamheden. Of het nu gaat om een klein bijgebouw of een groot appartementencomplex, we hebben altijd de juiste machines voor de klus. Bovendien zorgen we voor een vlotte opruiming van al het puinafval, dankzij onze ruime voorraad containers. Dit garandeert een netjes afgewerkt eindresultaat.

Bij Arber BV kunt u ook terecht voor uw nieuwbouw- of verbouwingsprojecten. We voeren alle werken uit volgens uw plannen, met behulp van onze gespecialiseerde medewerkers en moderne technieken. We streven ernaar om elk bouwproject tot een succesvol einde te brengen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van sandwichpanelen, een duurzaam bouwmateriaal voor dak- en gevelbekleding. Onze machines zijn perfect uitgerust om zelfs de langste sandwichpanelen te plaatsen.

We hebben een breed scala aan projecten uitgevoerd, van de volledige sloop van oude woningen tot de professionele verwijdering van asbesthoudende materialen. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie is wat ons onderscheidt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij Arber BV staan we klaar om u te helpen uw visie te realiseren.
Lees meer...

Expertise

Aanbouw
Uitbouw
Verbouwing
Herbouwen
Verbouwen
Herstelwerkzaamheden
Keukenrenovatie
Renovatie
Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

9 jaar actief
13 reviews
1 medewerkers

Reviews over Arber Bvba

info_outline
Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
13 reviews uit 2 bronnen
Kom in contact met Arber Bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt