Menu
Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Tuinen Vanrobaeys

Ieperstraat 210, Wervik
17 jaar actief
8,6 (6)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tuinen Vanrobaeys
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Tuinen Vanrobaeys:
Voorstelling

Dit is een site van een klein familiebedrijf, we hebben reeds 35 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van uw tuin en we kunnen dus een perfecte service garanderen. Wij werken alleen met familie en kunnen daardoor de kosten laag houden.

wij beschikken sedert april 2005 over een frans BTW-nummer, nu kunnen we ook alle projecten aan de andere kant van de grens tot een goed einde brengen.


Geschiedenis

Op 1 oktober 1978 heeft Ludwig Vanrobaeys het bedrijf, "Tuinen Vanrobaeys" opgericht. Ondertussen is het bedrijf gegroeid en meer gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van private en openbare domeinen, het leggen van terrassen en opritten en grondwerken met mini en midi graver.

Sedert april 2006 is de firma verhuisd naar een nieuwe locatie, waar we nu beschikken over terrein van 2.5 hectare met daarop een loods van 1200m� waar we beschikken over een modern uitgeruste werkplaats voor het onderhoud van de machines en met een eigen plantenkwekerij waar de meeste containerplanten zelf gekweekt worden.
Lees meer...
Diensten
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Ervaring & vakmanschap
17 jaar actief
6 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Tuinen Vanrobaeys
info_outline

Zeer goed8,7
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze tuinier

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Tuinen Vanrobaeys
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare tuiniers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.