trustlocal.be logo.png
De beste 350+ schilders voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Lumen Pascal Bvba

Kloosterstraat 14, Retie
10 jaar actief
7,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (2)
Kom in contact met Lumen Pascal Bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Lumen Pascal Bvba:

Gyprocwerken Lumen bvba is een toonaangevende specialist in het plamuren van muren en plafonds met Gyproc, waardoor ze volledig klaar zijn voor schilderwerk. Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Voor elk project dat we ondernemen, gebruiken we alleen de beste materialen, wat een lange levensduur garandeert.

Als u dat wenst, voeren we ook meteen alle schilder- en decoratiewerken uit. Onze expertise strekt zich uit tot zowel binnen- als buitenschilderwerken, kaleien en buitengeveldecoraties. We zijn er trots op dat we onze klanten een volledige service kunnen bieden, van de voorbereiding van de oppervlakken tot de laatste decoratieve details.

Bovendien gaat onze dienstverlening verder dan alleen schilder- en decoratiewerk. We kunnen ook helpen met de inrichting van uw woning, inclusief het plaatsen van gordijnen, vloeren, plinten en sierlijsten. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel is.

Bij Gyprocwerken Lumen bvba staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Na een grondige evaluatie van uw situatie en het bespreken van de mogelijkheden, zullen we een offerte op maat voor u opstellen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!
Lees meer...

Expertise

Plafonds
Wanden
Buitenschilder
Behangen
Binnenschilder
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Weet ik nog niet, bespreek mogelijkheden
Kaleien
Verfroller
Verven
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

10 jaar actief
2 reviews
1 medewerkers

Reviews over Lumen Pascal Bvba

info_outline
Uitstekend 4,5
starstarstarstarstar_half
2 reviews
Kom in contact met Lumen Pascal Bvba
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare schilders in de buurt