Chef Mario Delarbre is al 25 jaar gepassioneerd door de gastronomische keuken.
Zijn culinaire carrière staat in het teken van de voortdurende zoektocht naar finesse en de beste smaken.
Hij werkte als sous-chef in tandem met culinaire namen zoals Robert Van Landeghem (Restaurant Michel*, Groot Bijgaarden), Alex Clevers (Restaurant Vivendum*, Bilzen), Viki Geunes (‘t Zilte***, Antwerpen) en Rik Vandersande (De Barrier*, Houthalen).
Met Delarbre Culinair Createlier volgt Mario zijn eigen culinaire roeping.
Als personal chef aan huis verzorgt Mario gastronomische diners op sterrenniveau, in de vertrouwde omgeving van uw woning of uw bedrijf.
Chef Mario combineert de klassieke waarden uit de Franse keuken met hedendaagse technieken.
Resultaat: een verfijnde keuken, met belang voor duidelijke, herkenbare smaken.
Plant u binnenkort een privé-feest, thuis of in uw bedrijf?
Personal chef Mario komt met veel passie een menu — in samenspraak met u opgesteld — koken voor u en uw gasten.
Wij zorgen voor alles, van aankoop tot afwas. Zo kunt u — zonder zorgen — genieten van culinaire smaakcreaties én quality time met uw gasten.
Expertise
Europese keukenÀ la carteFranse keukenInternationale keukenPrivé kokBestekTraiteur aan huisDiner (á la carte)Iets andersBelgischVlaamsFransInternationaalOverigMinder dan 10 personen10-25 personen26-75 personenMeer dan 75 personenPrivé chef / Live cooking
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Foto's
Openingstijden
Openingstijden onbekend
Ervaring & vakmanschap
timelapse8 jaar actiefstar1 reviewpeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkKBO-gegevens gecontroleerd.
checkGratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Evenementen & Speciale Gelegenheden: specialisten in Retie