Ontdek de beste bedrijven in Bilzen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Bilzen

WeAreLions - Yasmin Dewilde.jpg
coaches
WeAreLions - Yasmin Dewilde
9,9 (36)

Yasmin (founder en coach van WeAreLions) ondersteunt al jaren ambitieuze professionals (entre- en intrapreneurs) om persoonlijk én professioneel het maximale uit zichzelf te halen en om de innerlijke leeuw naar boven te laten komen!

Dit doen we via individuele (telefonische) coachingtrajecten van 3-6-12 maanden met een wekelijkse opvolging. Daarin kijken we naar je belemmerende overtuigingen, diepgewortelde emoties en valse ideeën van wie je denkt te zijn. Door de nodige nieuwe mindset te installeren en actie te nemen, transformeer je jezelf en creëer je een veel bewuster, authentieker leven !

We bieden ook een videocursus 'Transformeer jezelf, Transformeer je leven' aan, aan een minimale investering dat je zelf verder aan de slag kan.
Om de paar maanden organiseren we ook een Wake Up Week Challenge om gratis met onze 6AM ochtend community een heel nieuwe ochtendroutine te creëeren !
Tenslotte organiseren we ook Coachingreizen naar oa IJsland !

Ben jij klaar voor transformatie, rust en geluk? Is het Nu of Nooit?
Neem vandaag nog contact op ;)

⭐️ Testimonials ⭐️

"Ik zal het nooit vergeten! Yasmin stond in een menigte van mensen op een event en ik werd naar haar toegetrokken. Dat was de start van een uitdagende maar rijkelijke ontdekkingstocht.
Ik heb deelgenomen in een Mastermind traject, een persoonlijk 1op1 traject, verschillende trainingen en tevens heb ik mogen genieten van een weekend samen met andere klanten van haar.
Het was de start van mijn eigen onderneming als coach, het was de start van actie, het was de start van loslaten, het was de start van durven, het was de start van het ontdekken van mijn innerlijke leeuw!
Ik werd geduwd, in vraag gesteld, wakker gemaakt, uit elkaar getrokken, omarmd, versterkt, geactiveerd, maar vooral heb ik ervaren wat het betekent om in je eigen kracht te staan!
Opeens was ze overal aanwezig, en dat was duidelijk het effect van de coaching en voor wat ze staat. Ze was in mijn gedachten, in mijn doen, in mijn dromen, maar vooral was ze aanwezig in mijn zijn.
Door Yasmin ben ik wakker gemaakt, geactiveerd, momentum gecreëerd en heb ik totaal andere inzichten gekregen in wat ik voel, wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta.
I feel privileged to be part of the pride!"
- Andy Nijs

"Yasmin is een levende bibliotheek. Tijdens gesprekken kan ze je altijd verder op weg helpen. Niet alleen met boeken, audiobooks of podcasts, maar ook via oefeningen die je uit je comfort zone halen. De vragen die je voelt, maar jezelf niet durft stellen, hoor je van Yasmin en die helpen je groeien."
- Pieter Caluwaerts

"Sommige zaken in het leven zijn voorbestemd, zo denk ik dat mijn ontmoeting met Yasmin er één van is. Yasmin weet je te doen reflecteren en na te denken over je gedachtengang, patronen te herkennen en te doorbreken. Ze heeft me de handvaten aangereikt dat ik nodig had om te evolueren als persoon, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Bedankt Yasmin!"
- Tim P
...

werkgebied Bilzen
CODA Boekhouders en Fiscalisten.jpg
belastingadviseur
CODA Boekhouders en Fiscalisten
8,3 (1)

CODA Boekhouders en Fiscalisten BV heeft 2 vestigingen, in Zonhoven en Oudsbergen.

Wij bieden diensten voor iedere ondernemer, handelaar of vrij beroep, éénmanszaak of vennootschap, hoofd- of bijberoep.

Wij, CODA Boekhouders en Fiscalisten, zijn overtuigd dat :

uw ideeën in combinatie met onze kwalitatieve en regelmatige begeleiding, de kern moeten zijn van onze samenwerking;

zelfstandigen in hoofd- of bijberoep, vrije beroepen en vennootschappen tot onze doelgroep behoren;

onze adviesverlening wordt afgestemd op uw verwachtingen en wensen. We geven elk individu een begeleiding op maat met ruime aandacht en begeleiding voor digitalisering;

kennis en efficiënt teamwork tot de meest waardevolle bijdragen van onze dienstverlening behoren;

uw samenwerking met onze medewerkers gefundeerd is op principes als behulpzaamheid, inzet, kwaliteit, eerlijkheid, respect en een positieve ingesteldheid;

mensen voor ons het belangrijkste zijn;

we samen verantwoordelijkheid opnemen om opdrachten tijdig en nauwkeurig uit te voeren;

ons relatienetwerk met bevoorrechte zakenpartners zal bijdragen tot een bredere expertise;

groei een uitdaging is en verandering een opportuniteit. Daarom zijn we bereid alles in en rond ons in vraag te stellen met de nodige aandacht voor de uitdagingen van deze steeds veranderende economie;

het onze plicht is als boekhoudkantoor om onze verantwoordelijkheid op te nemen, overal waar wij advies geven en ondernemingen begeleiden. We zullen u altijd adviseren met eerbied voor de wet en de deontologie van ons beroep.
...

werkgebied Bilzen